Dús, kifejezõ és hosszantartó. Így írhatjuk le az új Nail Enamel körömlakkokat Revlontól. A kék, zöld, barna, gyöngy, brokátos, csillogó és egyéb elemecskéket tartalmazó színek 72 árnyalatából válogathatsz, amelyekkel szépítheted körmeid. A selyem fehérje a termékben biztosítja a hosszan tartó és elegáns hatást. A körömlakkok formulája sima felületet biztosít a körömlemezre, foltok, légbuborékok és egyéb tökéletlenségek nélkül. A rövid, de széles ecset megkönnyíti a használatot, a szín intenzitása pedig attól függ, hogy hány réteget viszel fel.

Hogyan készítsünk el manikûrt vagy pedikûrt a Revlon Nail Enamel-lel? A következõkre lesz szükséged: egy tál szappanos víz, reszelõ, olló és fából készült rúd, körömlakk eltávolító és egy törölközõ. A körmöket meg kell puhítani, ami megkönnyíti a reszelést. A fából készült rúddal told fel a körömágybõrt, és ha lehet, vágd el. Reszeld le a körmeid, így alakjuk megegyezik az ujjaid alakjával és a színhez, amit használni szeretnél (és igen, a körmösök követik ezt a szabályt, miszerint a köröm alakjának meg kell egyeznie az ujjak alakjával). Szárítsd meg a kezed egy törölközõvel és fesd be körömlakkal.

Mit kell tenned, hogy a Revlon Nail Enamel hosszabb ideig tartson? Vigyél fel köröm alapozót a köröm lemezedre. Ez biztosítja majd a manikûr tartósságát, megelõzi a letöredezést, óvja a körmöket az elszínezõdéstõl és a körömlakk is jobban fog letapadni. Amikor az alap megszárad (UV lámpa alatt köthetõ le) kend be a választott színnel. Minden réteget UV lámpa alatt kell lekötni vagy meg kell várnod, hogy önmagától megszáradjon. A végén vigyél fel egy fedõ réteget, ami egy olyan termék, ami véd a mechanikai sérülésektõl vagy gyorsítja a körömlakk szárítását. Kend be a kezed és a körömágyad hidratáló krémmel vagy olajjal. Ezennel a Revlon Nail Enamel manikûr készen áll!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük