Lancome merész sminkre alapoz. Audacity in Paris színpaletta bármely alkalomhoz sminket biztosít. 16 árnyalatot tartalmaz, hosszú tükröt és applikátort két ecsettel. Audacity in Paris szemhéjfesték metál, matt és csillogó befejezést eredményez. A palettában szürke, barna, rózsaszín, viola és bézs árnyalatok találhatóak. Biztosan minden arc, szem és hajszín típushoz illeszkedik. Hogyan válasszuk ki a megfelelõt? A doboz hátulján megtalálhatod az árnyalatok neveit a palettán lévõ helyük információival. Ráadásul a gyártó honlapján bemutatja sminkjeit minden nõ számára a világ minden tájáról.

Hogyan kell alkalmazni a Lancome Audacity in Paris színpalettát ahhoz, hogy szép és tartós szemsminket készítsünk? Az elsõ lépés a szemhéjfesték alapozó felvitele, amely illik a bõr szerkezetéhez és az alapozóhoz. A színpaletta ecsetével a kozmetikum kiválasztott színét visszük fel. Ezt két módszer szerint végezhetjük el. Száraz kefével világos hatást érünk el, amit minden következõ réteggel rétegezünk. Nedves ecsettel hozzuk létre az intenzív glam stílust. Ha szembetûnõbb kifejezõ tekintetet szeretnél szemhéjtust vagy szemceruzát használhatsz sötét árnyalatban. A szemhéjtust a szemhéjfesték felvitelét megelõzõen vagy utána kell alkalmazni és a szélét be kell árnyékolni. Utána vigyél fel egy réteg szempillaspirált.

Lancome Audacity in Paris színpaletta hatékony, nem szóródik szét és nem gyûlik össze a szem zugában. Ásvány összetevõket tartalmaz, tehát érzékeny bõrrel rendelkezõ emberek is használhatják illetve a kontaktlencse viselõk. Nem okozhat irritációt, pattanásokat vagy szárazságot. Nagyszerû Valentin Napi ajándék lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük