Korres nemrég három új terméket dobott ki a piacra. Mindegyik krémet különbözõ bõrtípusra tervezték. Almond Blossom termékcsalád termékei zsíros és kombinált, normál és száraz, száraz és nagyon száraz bõrre ajánlottak.

Korres krémet reggel és este kell tiszta arcra alkalmazni. Ujjaink begyével osszunk szét kis mennyiséget a kozmetikumból, de kerüljük el a szem körüli részt. Az Almond Blossom termékcsalád minden terméke klinikailag tesztelt, ezért nem fog bõrirritációt pattanásokat vagy mitesszereket okozni. Azonban érzékeny lehet az allergiás és eleveérzékenybõrrel rendelkezõ emberekre – a kozmetikum számos természetes összetevõt tartalmaz.

Mit találunk a Korres tisztító krémekben? Az Almond Blossom kozmetikumok összetételében kivonatok, proteinek és édes mandulaolaj, hialuronsav, zabkivonat, Shea vaj, napraforgó magolaj, jojoba olaj és olíva kivonat található. Mivel Korres csak természetes összetevõket használ, hiábavalónak tûnik természetellenes összetevõket keresni. Ezért az Almond Blossom krémekben nem találunk paraffin viaszt, parabéneket, szilikonokat, PEG-et, retinolt vagy állati származékokat. Sajnos az Almond Blossom termékek összetétele nem 100% – an ökológiai. A címkén azt olvashatjuk, hogy alkoholt, glicerint, illatot és Xantán gumit tartalmaz. Az biztos, hogy a kozmetikumokat nem tesztelték állatokon és vegetáriánusoknak is ajánlott, bár nyomokban diót tartalmazhat (nagyon fontos információ az allergiában szenvedõknek).

Almond Blossom Korres termékcsaládja nagyszerû minden bõrtípusra. A ozmetikum hosszantartó hidratálást biztosít, de ugyanakkor simít és ragyogó megjelenést nyújt. A természetes összetevõk biztosítják a bõr megfelelõ tápláltságát. A kozmetikumot a bõr szárazságának szintjének megfelelõen kell kiválasztani. A száraz és nagyon száraz bõr mély hidratálást igényelnek, míg a zsíros és kombinált bõr faggyúmirigyek termelésének szabályozását és a faggyútermelés korlátozását. Úgy tûnik, hogy a legkönnyebb a normál és száraz bõrt ápolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük