A tökéletes manikûr a nõ szépségének jele. Bár a legnagyobb gondot ennek elkészítése okozza – nehéz, idõigényes és precizitást igényel. Az egyedüli alternatíva, hogy szépségszalonban készítsük el. De mi van akkor, ha otthon szeretnénk elkészíteni? Had mutassuk be Tweexyt – a miniatûr kütyüt a manikûrhöz.

Az otthoni körömfestésnek van elõnye és hátránya. Egyrészt saját elképzelésünk szerint készíthetünk manikûrt, másrészt viszont nagyon unalmas munka. Egyre több trükköt találunk ki, mely talán segít a köröm festésben, gyorsabban szárít, könnyebben eltávolítja azt, ami esetleg a körömlemez alá kerül vagy a nagyon kifejezõ dekorációt. És mi van azzal a palackkal, amit nehéz festett körmökkel tartani? A válasz Tweexy!

Ezen innovatív kütyü gyártója a nõk egyik legnagyobb problémáját oldotta meg világszerte, akik egyedül készítik el a manikûrt. Nem feltétlen kell a legkényelmesebb helyet keresni a köröm festéshez. Tweexyvel akár piknikezés során, a vonaton vagy a kedvenc fotelodon a TV elõtt is elkészítheted a körmeid. Hogyan mûködik? Úgy tûnik, hogy a kütyü innovatív mivoltája az egyszerûségében rejlik.

Tweexy egy szilikon tartó a körömlakk számára , melyet az ujjaidra kell helyezni, úgy ahogyan a gyûrûket. Kettõ szilikonos puha gyûrû megegyezik az ujjaid méretével és biztosítja a stabilitást. Mégis a Tweexy teljes formája úgy van kialakítva, hogy bármilyen méretû palackot tud tartani olyan módon, hogy az nem esik ki. Tweexy biztonságos, könnyû és jól átgondolt kütyü.

A Tweexy lassan Európára terjeszkedik USA-ból, ahol már nagyon széles népszerûségnek örvend. A kütyüt online is meg lehet vásárolni kb. 10,30&fontért. Egyesek szerint ez túl drága és hajlandóak kivárni a kínai megfelelõjét. Mások szerint az ár teljesen megfelel a termék innovatív és hasznos tulajdonságát tekintve. Be kell vallani, hogy a megoldás, amely lehetõvé teszi a körömlakk palack könnyebb használatát tapsot érdemel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük