A vadrózsa tagadhatatlanul egyike azoknak az összetevõknek, amely különbözõ formákban foglal helyet a fürdõszobák polcain. Szeretheted az illatát vagy sem, de a rózsaolaj tulajdonsága nagyszerû– gyógyászati hatású, enyhíti a fáradságot és simítja a bõrt.

Barwa szeretne megfelelni a vadrózsa szerelmesei elvárásainak az új Barwy Harmonii termékvonallal. Különös figyelmet érdemel a rózsavaj testápolásra, mely intenzív illatával és nagyszerû szerkezetével arra buzdít, hogy megvegyük. A gyártó azt szeretné, hogy a vadrózsa aromaterápiás illatával lássuk el egész bõrünket. A RÓZSA vaj finom habformát ölt fel, mely – vajas szerkezetének ellenére – percek alatt felszívódik, nem lesz tõle olajos a bõr, hanem puhább és hidratáltabb.

Mit találhatunk a Barwy Harmonii összetételében?

Érdemes megemlíteni, hogy a Barwy Harmonii rózsavaja hagyományos recepten alapul, noha Barwa számos új és modern technológiát használ. A Rózsavaj Barwy Harmonii Rose vadrózsa kivonatot tartalmaz édes mandulával, Shea vajjal és E vitaminnal dúsítva. A kozmetikum nem tartalmaz parabéneket, állati maradványokat vagy érzékeny összetevõket. Természetes és finom összetevõkön alapuló Barwa vaj képlet megfelel az érzékeny és száraz bõrtípusú emberek elvárásainak.

Hogyan mûködik a Barwa ROSE testvaj?

Barwy Harmonii többnyire hidratáló kozmetikumokat tartalmaz, melynek feladata regenerálni az epidermiszt, megvédeni a káros külsõ tényezõktõl és kisimítani. A Barwy Harmonii ROSE rózsavajának hidratáló tulajdonsága tartós, ezért ez a testvaj tökéletes téli használatra, hideg napokon, mert hosszan tartó védelmet nyújt a száradás ellen. A Barwy HamoniiRózsavaja összetett választ nyújt az emberek száraz bõrére, akiknek azonnali hidratálás szükséges. Barwa létrehozta a testvajat, amely azonnal a használata után puha, sima és egészséges bõrt eredményez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük