A manikûr változatok néha meglephetnek bennünket és ez mind a tervezõknek köszönhetõ. Találkoztunk már üveg körmökkel, fûzött körmökkel, kacsa manikûrrel, buborék körmökkel és sok más trenddel. Néhányan közülünk követjük a divatot, míg mások inkább szkeptikusak. Ennek ellenére, a trendek állandóan változnak. Milyen meglepetés érkezik idén tavasszal? Milyen manikûr lesz népszerû?

Idén tavasszal a manikûr trendeknek erõteljes belépése lesz. Ez a trend, amirõl most beszélünk már megjelent néhány személy körmein tavaly nyáron. Hölgyeim és uraim, hadd mutassuk be a szõrös körmöket! Mirõl szól ez a trend? Honnan származik ez a szõrös köröm trend? Megmagyarázzuk.

A szõrös köröm trend, mint mindig, a divatbemutatókra vezethetõ vissza. Az elsõ szõrös körmök a 2016 év õszi/téli Libertine divatbemutatóján voltak láthatóak. A szõrös manikûr a CND márka vezérigazgatójának ötlete, akinek cége Jan Arnold divatbemutatóin felhasznált körömlakkokat gyárt. Vajon a szõrös köröm trend hosszabb ideig kitart?

A szõrös körmök alapvetõen mûszõrme ráragasztva a körömre ragasztóval vagy körömlakk nedves rétegével. Ez az elképesztõ trend már rendelkezik követõkkel, de ugyanakkor sokan nem kedvelik, mint a buborék körmök esetében. Ez nem megdöbbentõ, mert a szõrös körmök még nem olyan népszerûek, hiszen nem praktikusak, mégis nagyon eredetiek. A buborék köröm olyan trend, ami nem találta meg a helyét a manikûr világában. Vajon mi lesz a szõrös körmökkel? A közelgõ szezon meg fogja mutatni.

A szõrös körmöknek többé kevésbé nagy alakja van. A nagyon hosszú szõr a körmökön trendjét a divatbemutatókon láthattuk. Mégis a szõrös körmöknek sokkal praktikusabb formája is lehet – pelyhes körmök rövid, színes szõrrel fedve; csak mint a homokos körmök – egyesek számára borzasztóak lesznek és kényelmetlenek, de biztosan lesznek olyanok is, akik imádni fogják a szõrös körmöket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük