Mint megszokott, minden év elején új smink divat mutatkozik be. Egyes trendek nagy visszatérésüket élik, míg mások, egyformák maradnak. Mint mindig van néhány változat, amely változás nélkül ugyanolyan marad, de azért van néhány meglepetés is. Mit kínálnak a tervezõk és sminkesek 2016 tavaszi szezonjában?

Kék szín

Határozottan ez a legbátrabb és legmûvészibb ajánlat a Chanel divatbemutatón. A szemek pasztellszínben, különösen a szem körüli kék szín üveges vagy maszkos hatást kelt. Szempillák és kontúr semmi kiemelés nélkül.

Lágyabb égszínkék

Az égszínkék sokkal lágyabb változatát mutatták be Jonathan Saunders és Monique Lhuillier. A szemen vagy szem körüli pasztell vagy világos égszínkék a 2016 év ajánlata.

Pasztell sárga

A harmadik merész smink ajánlat az amerikai MAC márkacég kínálatából érkezik. Nagyon intenzív színek a szemhéjon, melyek közül a pasztell sárga, narancs lime és hasonlók dominálnak. p>

Klasszikus piros ajkak

Ne áltasd magad, a klasszikusok soha nem mennek ki a divatból. A piros és a bor vörös nem mennek sehová és 2016 tavaszának királynõi maradnak, de csak egy visszafogottabb szemsmink társaságában.

Retro szempillák

Az idei év tavaszi-nyári szezonjában retro stílus visszatérését tapasztalhatjuk, amit erõsen a kiemelt szempillák megpecsételnek. Louis Vuitton divatbemutató bemutatta ezt a trendet legjobb módon bemutatta a mû, vastag (egy kicsit groteszk) és hosszú szempillákat – minél érdekesebb, annál jobb.

Rock sztár smink

2016 tavasza nem csak a pasztellszínekrõl szól, hanem az intenzíven kiemelt szemekrõl. Metál színû smink (szemhéjfesték szürke és grafit árnyalataiban), erõs színek a szemhéjon és egy vastag szemceruza. Világos alapozóval kombinálható sápadt arc hatás keltésére és a szemek valóban elõtérbe kerülnek.

Természetes kinézet

Az utolsó ajánlat egyenes a Chloe és Gucci divatbemutatóiról érkezik és már néhány éve a “smink nélküli” smink nagy népszerûségnek örvend. Ha nem vagy elég bátor, pasztell bézs és lágy barna színeket választhatod. Emeld ki szemeid egy visszafogottabb árnyalattal és adj természetes csillogást az arccsontodnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük