Biztosan többször is gondolkoztál azon, hogyan csinálják a sztárok? Minden képen varázslatosak, szépek, vibrálóak és fiatalok. Azt mondják, hogy ez a kozmetikumnak köszönhetõ és a sminknek, amit a sminkesek tökéletesen felvisznek, valamint a megfelelõ megvilágításnak. De ez nem mind! Nemrég, egy kis titok került a sztárok fülébe és squinchinga neve. Ez mit jelent? Hogyan kell használni?

A szemtekintet különös technikája

Peter Hurly, New York fotósa elárulta a sztárok szépségének titkát. A fedõ smink és a jó megvilágítás kiegészítéséhez felvették a squinching technikát, ami a szemtekintet különös technikája. A név két szó fúziójából tevõdik össze hunyorítás és csípés. Nevetségesen hangzik? Ennek a metódusnak köszönhetõen a Hollywoodi sztárok és világhírességek minden képen nagyszerûen kinéznek. Ez vonatkozik a professzionális fotózásokra, a piros szõnyeg képeire és még a szelfikre is!

A siker kulcsa

Squinching egy olyan módszer, amely jobb a “kacsa szájtól” és behúzott arcpofáktól. Milyen különbséget tesz az arc vékonyítása, ha nyitott szemeinkkel kedvezõtlenül nézünk ki. Az alsó szemhéj megfeszítése a tökéletes arc kulcsa minden képen. Alig látható trükknek minõsülhet, de nagy különbséget tesz. Szabad idõben, hasznos lehet néhány sztár képét kikeresni és megfigyelni, hogyan néz ki szemük a kamera elõtt.

Squinching – Ezt hogyan csináljuk?

A hunyorítás trükkje a képeken nagyon könnyû módszer, mely során optikailag szûkítjük szemeinket. Az alsó szemhéj befeszítése és a szem enyhe hunyorítással macskaszem formát vesz fel, amitõl vonzóbbak és az egész tekintet az arcon szebb. Squinching optikailag profilozza és keskenyíti az arcot, amitõl a tekintet sokkal szexibb. Az elmúlt hetekben sok online videó készült el, amelyek bemutatják, hogyan mûködik a squinching a gyakorlatban.

Gyakorlat teszi a mestert

Túl nehéznek találod a squinching-et és a képeken inkább kedvezõtlen a megjelenés, mintsem szép? Az teljesen normális, ha valami újjal próbálkozol, amirõl nem is tudsz. Olvasd át a könyveket, nézd meg a videókat és gyakorold tükör elõtt; ez a legjobb módja, hogy megtanuld a squinching-et.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük