A szép és kreatív manikûr szerelmesei biztosan álmodnak arról a napról, amikor felkelnek  és akár egy varázspálcával kicserélhetik a köröm mintáját. Vagy néhány kattintással? A Preemadonnának köszönhetõen ez lehetséges! Nailbot egy innovatív és hasznos nyomtató körmökre. Lehetetlennek hangzik és még lehetetlenebb a mûködése.

FORRADALMI

Nailbot elsõ lépés a kozmetikum üzlet igazi forradalmához, mert bemutatja a tökéletes manikûr világát egy egészen új és elérhetõbb változatában. Néhány éven belül az ilyen találmányok lényegesen megváltoztathatják a most ismert manikûrt és a manikûrösöknek kevesebb munkájuk lesz. Egyelõre, legfõképp a nagyon magas árak miatt még csak a kívánság listán szerepel.

Honnan származik a Nailbot jelenség?

TECHNOLÓGIA

Ez a robotikával foglalkozó Premadonnától származó modern berendezés nem más, mintegy eszköz, mely közvetlenül a körömre nyomtat. Elõször a kívánt színnel befested a körmöd, majd a körmöd a nyomtató megfelelõ helyére helyezed. Egy okos telefon csatolása és minta kiválasztása után folytasd a nyomtatással. Az egész manikûrözéscsupán néhány percig tart és nincs veszély a minta elferdülésének.

PRAKTIKUS

A minta felvitele sosem volt ilyen egyszerû. A Nailbot nyomtató a hatalmas mennyiségû minták közül bármelyiketnyomtatja, amit elõzõleg a Preemadonna elõkészített vagy a saját képek közül feltöltöttünk. Nailbot nagyon praktikus, okos telefonnal mûködik és könnyû a használata. Ennek köszönhetõen hangulatjelünk lehet, pizza szeletünk vagy hatásos toll a körmökön. A Nailbot nyomtatóval minden nap vihetsz fel mintákat a manikûrödre különösebb nehézség nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük