Azt mondják, a szem a lélek tükre. Valószínűleg ezért foglalkozik sok nő professzionális szemsminkeléssel és ezért készítette el Lancome a Hypnôse Doll Eyes kozmetikum szettet. Mi rejlik benne?

A kozmetikum szett három terméket tartalmaz – Hypnôse Doll Eyes szempillaspirál, Bi – Facial Sminklemosó és Crayon Khol Noir szemceruza. Ezek Lancome legnépszerűbb termékei. Kár lenne, ha valamelyik divat smink szerelmes elsétálna az állvány mellett a patikában. Ismerkedjünk meg velük egyenként.

Hypnôse Doll Eyes szempillaspirál három különböző színben kapható: So Black!, Violet Envoutant és Noir Intense. A szempillaspirálnak olyan ecsete van, amely volument biztosít, formáz és hosszabbítja a pillákat. Az ecset formája kukoricacsőre emlékeztet – az alapjánál széles és a teteje felé keskenyebb. Megfelelően kell használnod ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjed. A smink felvitele során tudnunk kell, hogy a természetes kinézetet szeretnénk elérni. Ezért csak egy réteget szükséges meghúzni a pillákon ahhoz, hogy szépen hullámos legyen.

A kozmetikum szettben továbbá van egy Bi – facial szemsmink lemosó. Fontos részét képezi a szemsminknek. Miért? A szép szemek nem csak a szép pillákról szólnak (és szemhéjról), hanem a megfelelő arctisztítás is fontos. Ezért, a Lancome kozmetikum szettben kétfázisú smink lemosót kapunk. Használat előtt meg kell rázni a flakont, hogy ez a két fázis összekeveredjen. Egy lemosót tartalmazó vattapamacsot gyengén nyomj a szemhéjadra, hogy a smink feloldódjon. Ne feledd, hogy a túl erős dörzsölés irritációt okozhat, és a pillák gyengülhetnek. A gyártó, a kozmetikum kisebb változatát (30 ml) tette a szettbe.

A szemsmink és az egész szett kiegészítője a Crayon Khol Noir szemceruza. 10 különböző árnyalatú kozmetikumból választhatunk. Nagyon puha állaga van, ezért könnyű használni a szemhéjon és ugyanakkor összekeverni a szemhéjfestékkel. Hogyan használjuk a Lancome szemceruzát? A tökéletes smink legnagyobb titka a kéz megfelelő elhelyezése a szemhéjon. A karod tedd egy asztalra vagy fésülködőasztalra, a kezed pedig az arcodra. Egy picit feszítsd ki a szemhéjad és rajzold meg a vonalat. Mindenféle formája és hosszúsága lehet, de nyílván az a legjobb, amely az aktuális év trendjének számít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük