A Nanolash szempillanövelõ szérum egy kényelmes termék, mely kimagaslóan a szempillákat célozza meg. Arra lett kifejlesztve, hogy segítsen javítani a szempillák állapotán; kényelembe hozza ezeket a kis, rövid és sérült szõröket a szemhéjon. Ez a szépségápolási termék szempilla növekedést serkentõ szert tartalmaz, illetve természetes növényi összetételt. Összetételét pontosan kifejlesztették.

Leírás

A Nanolash szempillanövelõ szérum kettõ tulajdonságot kombináló kozmetikum – ápolja a szempillákat és stimulálja növekedésüket. Ez a termék különbözõ problémák megoldására ajánlott, amelyek érintik a szempillákat. Ráadásul, a kozmetikumnak további sok jótékony tulajdonsága van. Átfogóan mûködik és segít helyreállítani a vitalitást és a szempillák egészséges megjelenését.

Tulajdonságok

A Nanolash formulája, amelyet szakértõk fejlesztettek ki, szempilla növekedést serkentõ szer összetevõjén alapul. Ez az összetevõ eléri a szempillák hagymáit, annak érdekében, hogy a szempillák sokkal jobban gyökeret fogjanak a tüszõkben.

A Nanolash szempillanövelõ szérum rendszeres használata nem csak erõsítõ és gyorsító növekedést biztosít, hanem észrevehetõ sûrûségi javulást és vastagodást. Más szóval, amint a kezelés folytatódik, számos erõsebb és sötétebb szempilla megjelenését lehet észrevenni a szemhéjon.

Nanolash biztosítja:

 • erõsítést
 • hosszabbodást
 • sûrûség javulást
 • vastagodást

Továbbá, nem csak ezeket eredményezi a Nanolash szempillanövelõ szérum. Ugyanakkor sötétebb, rugalmasabb, hajlékonyabb és ragyogóbb szempillákat varázsol.

Cél

Természetesen rövid szempillák
Nanolash szempillanövelõ szérum célja, segíteni az embereknek, akik olyan szerencsétlenek, hogy rövid és gyenge szempillákkal rendelkeznek. A szépségápolási terméket használhatják azok, akik szeretnének javítani a gyenge, világos és vékony szempilláik megjelenésén.

Gyenge szempillák
A termék más problémákkal is foglalkozik, amelyek üldözik a szempillákat, melyeket például egyes színes kozmetikumok káros hatása okozza, sminkeltávolító szerek és rosszul végzett szépségápolási kezelések. Sõt, a Nanolash azoknál is jól mûködik, akiknek szempilláit leterhelték a túl gyakori szempilla hosszabbítási kezelések és hormon ingadozások (pl. terhesség miatt).

Felvitel

A szempillanövelõ szérumot a szempilla tövénél kell felvinni egy vékony ecsettel. Ez az eljárás hasonlít a szemhéjtus használatára. Ami fontos, hogy a Nanolasht csak a szempillák tövére kell tenni. Csak egy vékony vonalat kell megrajzolni a kozmetikummal a szem belsõ zugától kezdve befejezve a külsõ sarokban.

Nanolash szempillanövelõ szérumot naponta egyszer kell felvinni, legjobb, ha ezt este végezzük el. Fontos letisztítani a sminket, mielõtt használnánk a Nanolasht, különösen a szem körüli részen.

További megjegyzések

 • a szennyezõdések, amelyek összegyûlnek a bõrön, meggátolhatják a hatóanyagok bejutását a szempilla hagymákba
 • a napi ajánlott mennyiségtõl több Nanolash felvitele nem szükséges

Termék vásárlás / kézbesítése

A Nanolash szempillanövelõ szérumot az interneten lehet megvásárolni, a márka hivatalos boltjában. Minden ország rendelkezik a honlappal saját nyelvén, ahová felkerül a megrendelés. A termék ára alacsonyabb, ha egyidejûleg több tubus kerül megvásárlásra. A szempillanövelõ szérumot három alapvetõ csomagolásban lehet megvásárolni: Go!Go! (1 x Nanolash), Two Steps! (2 x Nanolash), és You’re Gonna Love It! (3 x Nanolash).

17 Komment “Nanolash – szempillanövelõ szérum a szempilla növekedését serkentõ hatásával”

 1. mia

  Korábban nem ismertem ezt a szérumot, véletlenül olvastam róla egy blogban. A képek nagy hatással voltak rám, ezért úgy döntötte, hogy azonnal megveszem.

  Válasz
 2. Janka93

  elég jó kozmetikum. Gyors és könnyen használható, gyorsan felszívódik és nem kell sokáig várni a hatásokért. Naponta néhány másodperc, az elképesztő hatások pedig hihetetlenek :)

  Válasz
 3. JúliaSmink

  Most folytatom a második kezelést a nanolash-el. Első alkalommal a hatások elképesztőek voltak. Remélem, most is így lesz:)

  Válasz
 4. Szonja

  Lehet, hogy nekem is szükségem lesz egy szérumra, de először kipróbálom a ricinusolajt.

  Válasz
  • JúliaSmink

   szerintem a ricinusolaj egyáltalán nem felel meg ennek a feladatnak, mert irritálhatja a szemet.

   Válasz
 5. Sára

  Én ajándékba kaptam a szérumot és elégedett vagyok a hatásokkal. A magas ára miatt nem biztos, hogy megveszem a másodikat.

  Válasz
 6. abi_s

  Két éve használom a revitalash-t, és szintén azt gondolom, hogy remek. Egyetlen hátránya az ára :/ Szeretnék olcsóbbat találni, bár attól tartok, hogy nehéz lesz ugyanilyen jóra bukkanni.

  Válasz
 7. Szintia

  most egy másik szérummal próbálkozom, de még nem vettem észre a különbséget. Ha ez nem lesz elég jó, akkor beszerzem a nanolash-t

  Válasz
 8. Ami26

  én szeretem ezt a szérumot, bár az ára picit magas

  Válasz
 9. Éva

  Nekem rövid és vékony szempilláim vannak, ezért nekem való :D

  Válasz
 10. Emmi

  Rengeteg pozitív véleményt olvastam róla, ezért most meg kell vennem! XD

  Válasz
 11. Timi

  pénzkidobás, egy jó szempillaspirál is megteszi

  Válasz
 12. Tamara

  Egy hónapja használom, és nagyon boldog vagyok az elért hatésokkal.

  Válasz
 13. Ilona

  Még sosem használtam szempillanövelő szérumot, de sokáig alkalmaztam vízálló szempillaspirált és azt vettem észre, hogy a szempilláim szárazak, kemények és törékenyek. Ideje lenne valami mást használni, hogy javítsam őket.

  Válasz
 14. me_g

  most várom a vadonatúj szérumom csomagját :D egyenesen a gyártótól :D annyira türelmetlen vagyok :D

  Válasz
 15. Kay.M.

  a revitalash-nak köszönhetően hosszú és sűrű szempilláim vannak

  Válasz
 16. Kari

  Most egy másik szérumot használok, de amint elhasználom, kipróbálom a nanolash-t :)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük