A sminkesek tisztában vannak azzal, hogy munkájuk csúcspontja a szempillák hibátlan formázásában rejlik. Anélkül, hogy a legjobb szempillaspirál állna rendelkezésükre, a formázás soha nem lenne tökéletes. A szempillaspirál egy olyan kozmetikum, amely tökéletes megoldást kínál a teljes sminkre, ezért döntő fontosságú, hogy olyan terméket válasszunk, amely nem csak tartós és megbízható, hanem garantálja a szempilla tökéletes színfedését is.

Mi a jó szempillaspirál titka?

A kozmetikai piac bővelkedik különböző szempillaspirálban, de csak kevesen válnak ikonikusakká. Hogyan válasszuk ki azt a szempillaspirált, amelynek köszönhetően szempilláink végül gyönyörűvé válhatnak és mások figyelmét is felkelthetik? A legjobb szempillaspirál nemcsak a megszépíti a szempillákat, hanem gondoskodik is róluk, ápolja is azokat.

A szempillák kétségtelenül ugyanolyan fokú figyelmet igényelnek, mint testünk más része. Ezért a modern szempillaspirálok, amelyek megfelelnek a jelen kor elvárásainak, amelyben élünk, nemcsak gyönyörű, élénk színű fedést biztosítanak, hanem a szempillákat kondicionálják is, és a legjobb tápláló anyagokkal látják el azokat, így fokozzák a szemek ragyogó megjelenését és hozzájárulnak az egészséges szempillanövekedéshez is.

Lashcode – a gyönyörű szempillák titkának nyitja

A Lashcode szempillaspirálban az is lenyűgöző, hogy a termék valóban jól átgondolt, A-tól Z-ig kiválóan tervezett termékről van szó. Úgy készült, hogy szem előtt volt tartva a szempillák egészsége is. A Lashcode a szempillákat hihetetlenül erőssé és hosszúvá varázsolja. Ez egy olyan jól kitalált kompozíció, amely nem csak regenerálja a szempillákat, de bársonyos formulájával szépen fedi is azokat. Továbbá tökéletesen elkülöníti a szempilla szálakat és ezáltal sokkal robosztusabb, dúsabb hatást érhetünk el. Vastag, hosszú és merész, és ami még fontosabb, egészséges szempillákat eredményez a Lashcode használata, amely magas minőségű összetevőinek széles skálájával segít, hogy még szebb és még egészségesebbek legyenek szempilláink.

A Lashcode tökéletes applikátora – egyszerűen nagyszerű

A precíz Lashcode applikátor egyike azon titkoknak, amelyek miatt szempilláink ilyen látványos változásban részesülnek. Már egyetlen réteg felvitelével is nyilvánvalóvá válik a különbség. A szempillák hosszúak és precízen szétválasztottak lesznek, csomók vagy összeragadás nélkül. Az ergonómikus applikátorral szemünk sminkelése egyszerűvé válik, mivel az applikátor könnyedén eléri a legkisebb pillákat is. Ennek köszönhetően a szempillaspirál a nagyobb szemek és kacér pillantások hatását éri el.

Lashcode – a szépség képlete

Nehéz olyan szempillaspirált találni, amely – hasonlóan a Lashcode-hoz – tartós és megbízható is, ugyanakkor ápolja is a szempillákat. A Lashcode gondosan kidolgozott kompozícióval lepi meg használóját, melynek főszereplői a magas minőségű fekete pigmentek, valamint a kivételes minőségű kondicionáló anyagok, amelyek teljesen természetesek, és amelyek védik a szempillákat a káros hatások ellen. Ugyanezek az összetevők felelősek a szempillák egészségének és rugalmasságának megtartásáért és növeléséért, amely ellensúlyozza a szempillák nagy számú hullását. A Lashcode egyedülálló szempillaspirál, mivel nem csak regenerál, hanem serkenti is a szempilla növekedését, ezáltal a szempillák napról napra gyönyörűbbé válnak.

Termék honlapja: lashcode.hu

18 Komment “Lashcode szempillaspirál – A gyönyörű szempillákért!”

 1. kati

  A hosszú és dús szempillák nélkül nincs jó smink.

  Válasz
 2. Világmegváltó

  Szerintem ez a legjobb termék, amit valaha használtam. A tartóssága, színe és hatása egyszerűen mesés.

  Válasz
 3. SzomorúVasárnap

  Azt szeretem ebben a spirálban, hogy igazán hosszan tart a hatása, egész nap fennmarad és könnyen lemosható. Nem kell egész este a tükör előtt állni, hogy lemossa az ember.

  Válasz
 4. Karolina

  most hallok először erről a spirálról, de már alig várom, hogy kipróbálhassam. :D

  Válasz
 5. Alexandra

  Ez egy kiváló minőségű kozmetikum. Már kb egy hónapja használom és azt veszem észre, hogy a pilláim sokkal jobb állapotban vannak, mint előtte. Nagyon elégedett vagyok.

  Válasz
 6. Ottilia

  Csodás spirál! Tökéletesen elkülöníti az egyes szálakat, még ha több réteget is viszek fel egyszerre. Szépen ívelt és szétválasztott szálakat eredményez.

  Válasz
  • KevesebbMintNulla

   A szilikon fej a legjobb benne

   Válasz
   • Ottilia

    Szerintem is jobb a szilikon fej, mint a hagyományos, bár ez nem minden esetben igaz. Használtam olyat is, ami borzasztó volt, de a Lashcode-é kiváló. :)

    Válasz
 7. Szabina

  Nem értem, miért dicséritek ennyire a szilikon kefét, nekem egyáltalán nem vált be. Ha szét szeretném választani a szálakat, csak a hagyományos spirál jó.

  Válasz
 8. Nessza

  Látom, mindenki nagyon odavan. Sajnos én ezt nem tudom osztani. Oké, hosszabb és vastagabb lesz a szempilla, de az ápoló hatásáról nem győzött meg.

  Válasz
  • Margit

   lehet, hogy nálad nem működött, de nálam pl tökéletesen bevált – látványos a különbség. Sokkal erősebbek a szálak és már nem olyan szürkék és élettelenek, nem is hullik annyira.

   Válasz
   • Ugyanabban_a_pillanatban

    Ez nem egy hagyományos szempilla ápoló, hanem egy szempillaspirál. Az a feladata, hogy befedje a pillákat. Nyilván ápolja is a szálakat, de ha nagyon erősen károsodott a szempillád, akkor inkább vegyél egy erre a célra kitalált szérumot.

    Válasz
 9. nem_én

  A legfontosabb egy spirál esetén, hogy színezzen és szép külsőt kölcsönözzön, nem pedig az ápolás.

  Válasz
 10. Madlen

  Hosszabb és vastagabb szálakat eredményez, ráadásul az alsó pillák esetén is csodás a hatása :) Valszeg a kiváló sörtéknek köszönhető ez. Szerintem nagyon jó termékről beszélünk.

  Válasz
 11. Párizs

  Gyönyörű a színe :) Nyilván minden feketének egyformán kéne kinézni, de ez mégsem igaz. A Lashcode feketéje valami igazán intenzív, mély árnyalat. Nem is kell 1 rétegnél több belőle. :)

  Válasz
 12. Virgínia

  S Z U P E R !

  Válasz
 13. Kellemes_este

  Kipróbáltam, nem volt vele semmi gond, de szerintem olcsóbban is lehet hasonló jót találni.

  Válasz
 14. Szilvike

  Én maradok ennél a terméknél, mert bár lehet, hogy találnék olcsóbban is ilyet, de az egészen más összetevőkből készülne, mint a Lashcode és valószínű, hogy fele olyan tartós sem lenne.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük