Tudtad-e, hogy a szemhéjtus önmagában elegendõ egy szép szem sminkhez? Nyílván tudnod, kell, hogyan használd. Ezért versengenek a márkák egymással, hogy újabb és könnyebben használható szemceruzát készítsenek. Közülük az egyik a Hi – Tech Szemhéjtus Pierre Renetól.

Mi olyan különleges a Pierre Rene Hi – Tech Szemhéjtusban? Elõször is a kozmetikum eredeti megjelenése szembetûnõ. A csomagolás alakja igazodik a nõi kézhez; egy pisztoly vagy macska körmére hasonlít. A ceruzán van egy kupak, ami meggátolja a kiszáradását. Egyszerûsége miatt, azoknak is ajánlott, akik csak nemrég merültek el a sminkelés világába. A fehér csomagolásba 0,1 Oz vízálló fekete folyadék fér el. Hi – Tech szemhéjtus egész nap fennmarad a szemhéjon, nem kenõdik el és nem lesz halványabb. 100% -ban használható minden vonal alakjában és méretében. A kozmetikum tökéletesen fed és intenzív színt ad. Kiegészíti még a nagyon finom szem sminket is. Milyen kár, hogy csak fekete színben kapható.

Hogyan kell használni a Hi – Tech Szemhéjtust Pierre Renetól? Ahhoz, hogy a kozmetikum hosszabb ideig tartson, vigyél a szemhéjadra egy kis smink alapot vagy matt púdert. Ezután gyengéden húzd meg a szemhéjad és a szempillák vonalán rajzolj néhány pöttyöt. Köst össze a pöttyöket és készen is vagy. Most megvastagíthatod, kiélesítheted a “végét” vagy egy hasonló vonalat rajzolhatsz meg a szem belsõ sarkában.

Érdemes tudni, hogy a 2016 tavasz-nyár szezonjában csak a szemhéjtussal megrajzolt vonalak lesznek divatosak. Egyéb trendek még bevonják a foltokat és mintákat; és nem csak a szemhéjakon. Ugyanakkor a szemhéjtust a szemhéjad felsõ részén és a szemöldökívben is használhatod; nagyszerûek lehetnek a csillogó és brokát vonalak. Ha szeretnéd fokozni a csillogó szem sminked, akkor a Hi – Tech Szemhéjtuson Pierre Renetól használj csillogó részecskéket tartalmazó kozmetikumot azzal, hogy egy másik vonalat húzol meg vagy az egész szemhéjad beárnyékolod vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük