Hosszú ideje már, hogy a hibrid lakk a csúcson van. Egyre több nõ veszi észre a manikûrt, melynek tagadhatatlan elõnyei vannak, de ugyanakkor arra is gondolnak, hogy nem szeretnének túl sok pénzt kozmetikusokra és drága hibrid körömlakkokra költeni. A választ erre a csináld magad könyvben található. Hogyan változtassuk meg a rendes körömlakkot hibrid körömlakká?

Egy üveg hibrid körömlakk elég drága, de egy teljes hibrid manikûr elvégzésére szükség van alsó, felsõ alapra, lemosóra, tisztítóra, UV lámpára és az összes szükséges kiegészítõre. Egy teljes hibrid manikûr készlet elég sokba kerül. És mi van a színekkel? Különbözõ hibrid lakkokból álló színpaletta elkészítése szintén költséges és nem biztos, hogy mindig azt a színt találjuk, amelyiket szeretnénk. Különben is, mit tegyünk azokkal a kedvenc színû hagyományos körömlakkokkal, amiket az évek során összegyûjtöttünk? Egyszerû! Csak hibrid körömlakkokká kell átváltoztatni.

Mire lesz szükséged?

  • Egy kis hibrid Fedõre,
  • (vagy) egy kis hibrid Alapozóra,
  • GELibility Stick It! (opcionális),
  • egy bármilyen márkájú és bármilyen színû körömlakkra,
  • kis tárolóra a keveréshez,
  • eldobható teáskanálra, pálcikára vagy ecsetre.

Hogyan változtassunk át bármilyen körömlakkot hibrid körömlakkra?

A hibrid manikûr találékony szerelmesei két módját találták a körömlakk átváltoztatásának hibrid körömlakká. Ahhoz, hogy a körömlakk a hibrid körömlakk tartós tulajdonságait elsajátítsa, össze kell keverni egy különleges, tartós géllel, GELibility Stick It vagy bármely hibrid Fedõvel vagy Alapozóval – attól függõen, hogy szeretnél e további termékekre pénzt költeni. Az arányok tõled függnek, – fél üvegre 10 cseppnél nem többet és ne túl sokat, mert akkor a körömlakk túl vizes vagy ragacsos lesz (a körömlakkal összekeverõ termék halmazállapotától függ). Azt ajánljuk, hogy egy külön tálban keverd össze ecsettel vagy bármi használhatóval a körömlakkot és a gél terméket. Egyesek szerint a körömlakkot és a hibrid lakkot 1:1 arányban ajánlatos összekeverni. Minden attól függ, hogy milyen hatást szeretnél a kombinációból. Ahhoz, hogy sikeresen átváltoztasd a körömlakkot hibrid körömlakká, próbálgatással meg kell találnod a tökéletes arányokat, mert nincsen általános recept. A hatás a használt hibrid termékektõl és a körömlakk minõségétõl függ, de a körmök állapota is beleszól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük