Februárban érkeznek a polcokra a legújabb H&M organikus kozmetikumok vonala – Conscious Beauty Collection. A vonal kínálatában 30 kozmetikum található, pl. arcmaszkok, dezodorok, samponok, gél tuss fürdõk, haj olajok és kézkrémek. Nem csak az ára bátorító, hanem az eredeti tervezése.

Öko változások a H&M-nál

Svéd H&M kínálatában bemutatja a dinamikus változtatást és ennek célja minél több kliens bevonzása a termékcsaládhoz. Nem tagadható, hogy az eddig nyújtott változtatások elsõ hatást eredményeznek. Legcsábítóbb csomagolások a Marc Jacobs luxus termékein lévõ mintázat, ami nem olyan vacak, mint amilyen volt. Érdemes megemlíteni, hogy a legújabb Conscious Beauty kozmetikum vonal teljesen öko csomagolásban van, ami újrahasznosított anyagokból készült. A termék önmagában ökológiai és bizonyítottan Ecocert-t tartalmaz – garantálja, hogy a termék összetevõi 95%-ban természetesek.

H&M Conscious Beauty Collection

Ez a magas vonalú üzlet már tartalmazta a Conscious kozmetikum vonalat a kínálatban; a termékek a kiegyensúlyozott fejlesztési szabályoknak megfelelõen vannak elõállítva. Február óta elérhetõ az üzletekben a testvér vonala, azaz Conscious Beauty Collection. H&M Conscious Beauty testápolási termékek vonala kettõs hatással:

  • Élénkítõ, a tápláló gyümölcs kivonatok összetevõinek köszönhetõen,
  • nyugtató, aromaterápiának köszönhetõen nyugtató összetevõkkel.

A vonal organikus termékei közül 30 különbözõ kozmetikumot találunk haj és testápolásra. H&M azt állítja, hogy csak ez a kollekció lesz tele pl. arcmaszkokkal (három típus), ajakbalzsammal (5 ízzel: áfonya, vanília, citrom, fahéj és málna), tuss fürdõkkel, samponokkal (szintén száraz) és kézkrémekkel. Káros alumínium nélküli golyós dezodor vásárolható, de további innovatív termék is kapható a márkánál – hajolaj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük