Dior néhány árnyalatot dobott ki a piacra a of Diorshow Fusion Mono szemhéjfesték vonalból. A kozmetikum visszafogott csillogással rendelkezik, aminek köszönhetõen a szemsmink elegáns és bármilyen alkalomra tökéletes. Különbözõ árnyalatok közül megtaláljuk a rózsaszín, bézs, szürke és kék árnyalatokat. A Dior kollekció nagyon népszerû színei: Lune, Etoile, Aventure, Cosmos, Millenium, Zenith, Mirror, Meteore, Fahrenheit, Chimere, Hypnotique. Ezekhez az árnyalatokhoz csatlakozik két limitált kiadású Diorshow Fusion Mono: Equinoxe (hamvas) és Rosee (rózsaszín). Ha ez nem elég, akkor a Diornak van még néhány mattító szemhéjfestéke (rózsaszín, bézs, szürke és fekete), Diorshow Fusion Mono Matte: Nocturne, Fantaisie, Songe és Mirage.

Diorshow Fusion Mono szemhéjfestéknek gél – habos állaga van. Minden kozmetikum színben gazdag, mattító hatást kelt és a végsõ eredménye igen csak szép. Nem hagy felesleget a szemhéjfestékbõl és nem fakul ki, bár összegyûlhet a ráncokon és a szemek sarkában. A legjobb egy applikátorral vagy ujjaid begyével felvinni a kozmetikumot. Az applikátor használatával az eredmény intenzívebb matt színt felfedve, míg az ujjak használatával a szín könnyû fátyla képzõdik. A Dior kozmetikumok kicsi kerek tégelyekbe vannak csomagolva 6,5 gramm termékkel.

A Diorshow Fusion szemhéjfestéket bármivel vegyíthetjük. A Dior honlapján olyan tippeket találunk, miszerint kettõ szemhéjfestéket tudunk vegyíteni. Dior tanácsa a Backstage Eye Prime Long – Wear and Smoothing Eye Primer használata a szemsmink elõtt. Feladata simítani a bõrt és befedni a szem körüli tökéletlenségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük