Honnan tudja, hogy haját nehéz formálni? Úgy, hogy taszítja a vizet és egy csomó idõt igényel a száradáshoz. Mivel az ilyen haj számára nehézkes a víz felszívódása, a hajstilizáló termékek használata sem bizonyul könnyûnek és hatékonynak. Ez a hajtípus alapos ápolást igényel.

Ezek különbözõ hajtípusok, pl. göndör és volumen-dús. Azonban, jelen cikkben az egyenes haj problematikájára tesszük a hangsúlyt. Amennyiben hajszálai nehezen esnek vállaira– valószínûleg alacsony porozitású haja van és tudnia kell, hogy ez milyen hátránnyal jár.

Alacsony porozitású haj – ez mit jelent?

Irigyeljük azokat a nõket, akiknek alacsony porozitású haja van – egyenes, sima, fényes. Sajnos, nem is vagyunk tisztában, mennyi problémát és korlátozást rejt ez a hajtípus. Például, a megfelelõ hajápolási termék kiválasztásánál. A legtöbb terméknek nehéz formulája van, ami leül a hajra, ahelyett, hogy behatolna. Sokkal gyorsabban leterheli és zsírosítja a hajat. Ennél fogva nem mondhatjuk, hogy ez egy hatékony hajápolás.

Ráadásul, az alacsony porozitású haj ellenáll a göndörítõ vasnak. A hõkezelõ és számos termék, ’ ebben az esetben nem fog mûködni. Ilyenkor még könnyebb az ilyen hajtípus állapotát súlyosbítani és növelni porozitását. Ajánlatos védelem után nyúlni a káros tényezõktõl és egy alternatív módszert találni a loknik elkészítéséhez. Ahelyett, hogy harcolnánk az alacsony porozitású haj szorosan kötõdõ kutikula rétegével, jobb ötletként szolgál egy megfelelõ és jól kiválasztott növényi olajok segítségét kérni.

Többé nem kell keresnie a tökéletes terméket!

Mondjon búcsút a hajnak, ami csak hátráltat!

Eljött az ideális fürtök és teljes körû védelem ideje!

NANOIL ALACSONY POROZITÁSÚ HAJRA

Nanoil Összetétele. Mit foglal magába? Hogyan mûködik?

Nanoil alacsony porozitású hajra csupán egyik a Nanoil három verziója közül. Olyan hajra ajánlott, amelynek kötött kutikula rétege van. Ennél fogva, a telített zsírsavakban lévõ olajok képezik a fõ összetevõt. Milyen olajokat tartalmaz?

Az igen népszerû kókuszolajt, (helytelenül használják sérült hajra) amely táplálja a hajat és védõréteget képez. Második azargán olaj – mely folyékony aranyként ismert – mert természetes hõ védelmet nyújt és kiváló stilizáló prímerként mûködik. Továbbá ricinusolaj, mely erõsíti a haj növekedését, és fokozza természetes fényét. Az amazon cupuacu vaj rugalmasságot és nedvességet biztosít. Egy másik vaj, a shea vaj, amely megakadályozza a haj kiszáradását.

egészséges haj Nanoil - val
nanoil.hu

Cédrus olaj, a szibériai fenyõk kivonata egy nagyon érdekes összetevõ. Tökéletes a fejbõrre – szabályozza a pH értéket, tisztít és növeli a fejbõr folyamatait. Továbbá helyet kapott a passió gyümölcsolaj (maracuja) – egy nagyszerû antioxidáns, mely megakadályozza a haj öregedési folyamatait. Végül, de nem utolsó sorban: monoi olaj (erõsíti a víz-lipid bevonatot) és babassu olaj (megkönnyíti a fésülést és kiboncolást, valamint biztosítja a hajvégek non-stop finom védelmét).

És’ itt még nincs vége!

Nanoil alacsony porozitású hajra hat további összetevõt tartalmaz, amelyek nagyon fontos szerepet töltenek be. Két innovatív komplexum a legfontosabb: Keratin – hajhullás ellen fejti ki hatását, és Baicapil – gyorsítja a haj növekedését. Továbbá, a termék UV szûrõt tartalmaz, mely fontos e hajtípus számára és véd a napfénytõl. Itt említhetõ még a panthenol mely volumenumot kölcsönöz a hajnak. A Nanoil alacsony porozitású hajra összetételét két vitamin gazdagítja. A vitamin gátolja a hajhullást, míg azE Vitamin küzd a szabad gyökök ellen, amelyek gyengíthetik a hajat.

Azt is meg kell említenünk, hogy a Nanoil alacsony porozitású hajra az egyetlen termék, ami a haj felületét és a haj szerkezetében és fejbõr belsejében mûködik. Nincs még olyan kozmetikum, mely ilyen komplexitással büszkélkedhetne. Nem csak szépít és védi a hajat, hanem erõsíti a víz-lipid rétegét a fejbõrön. Az egészséges fejbõr életerõs hajhagymákat és szép hajat jelent.

Nanoil csomagolás. Elegancia és Modernitás

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni a Nanoil hajolajokat. Az egész széria nagyon elegáns. Olyan érzése van, mintha’ valami luxuscikket tartan a kezébe. A Nanoil alacsony porozitású hajra 100 ml-es kiszerelésben kapható. Elsõ pillantásra nagyobbnak tûnik, mert vastag üvege van, mely védi ezt az értékes terméket. Az egyszerû fekete-arany színû üveg káprázatos megjelenésû. A csillogó, intenzíven fekete csomag látványos készítményt képez együtt a termékkel.

Nanoil hajolajA Nanoil alacsony porozitású hajra hatékony formulája – az arany, súlytalan olaj kiváló abszorpciós tulajdonsággal. A szokatlan applikátor’nem csak egy egyszerû adagoló. Ez egy rendkívül kényelmes pumpa egy egyenes, kissé nagyobb véggel, mely jól illeszkedik az ujjakhoz. Ennek eredményeként megfelelõ mennyiségû terméket adagolhatunk ki, mely meggyorsítja és kényelmesebbé teszi a felvitelt.

A Nanoil hajolaj használati útmutatója. Csinálja maga módján

A Nanoil másik innovációja az alkalmazásának módja. A Nanoil-t alacsony porozitású hajra (mint egyéb más verziót) a legkülönbözõbb módokon lehet használni. Egyaránt lehet használni ahajon és fejbõrön, mert jótékony hatású anyagokban gazdag. A formula szilikon, parabén és egyéb káros összetevõktõl mentes, ezért nem’ tömíti el a pórusokat, nem szakítja meg a faggyúmirigyek mûködését és nem okoz irritációt a fejbõrön. A Nanoil alacsony porozitású hajra tökéletes megoldással szolgál.

Az alkalmazás módja és ideje öntõl függ. Az egyetlen feltétel, amit be kell tartania, az az, hogy rendszeresen kell használnia. Kizárólag a rendszeres tápanyag biztosítás a hajon és a fejbõrön fogja garantálni a hatásokat. A Nanoil-t alacsony porozitású hajra este, reggel és napközben is lehet alkalmazni. Alkalmas száraz és nedves olaj kezelésekre. Hajmosás vagy akár hajformálás elõtt és után is használhatja. Az ideális felvitel ezernyi lehetõsége áll rendelkezésre attól függõen, hogy milyen igényei és mennyi ideje áll rendelkezésre.

17 Komment “Bemutatjuk a NANOIL-t – legjobb olaj haj stilizálására és védelmére”

 1. Liza

  Nem bírom magam rávenni, hogy elkezdjem olajozni a hajam. Attól tartok, hogy még jobban lenehezíti. Nem értem, hogy képes egy zsíros olaj kezelni a zsíros fejbőrt

  Válasz
  • Ágnes

   nekem sokat segített az olaj. Több féle sampont, fejbőr ápolót és öblítőt használtam, de egyik sem segített. Csupán ideiglenesen kezelték, majd egy idő után a problémák újra megjelentek. Először kókuszolajt használtam.

   Válasz
 2. Léna99

  Én imádom a shea vajat, mert nagyon jó a hajamnak, de nemrég azt olvastam, hogy az olajok keverése és a hajon alkalmazása jobb eredményeket hoz. Utána néztem, és biztosan kipróbálom ezt az olajt, mert nagyon jó összetevői vannak

  Válasz
  • Julcsi

   az én hajamra nem jó a shea vaj, viszont testápolónak imádom!

   Válasz
 3. Kati

  a csomagolás igazán szép és elegáns, de drága

  Válasz
 4. Piri

  számomra nehéz a rendszeresség, mert könnyen elbátortalanodom

  Válasz
 5. Joan@

  Az elmúlt két évben folyamatosan olajozom a hajam és többször is más olajt használtam, de ezt még soha.Szeretném kipróbálni, mert szeretem az olaj keverékeket és ennek jó véleményei vannak

  Válasz
 6. Anett27

  az összes összetevő közül számomra a ricinus olaj, a kókuszolaj és a shea vaj ismerősek. Ezért volt kellemes megismerni a nanoil összetételét, hiszen könnyed, és könnyen alkalmazható. Hidd el, már egy ideje szenvedek a ricinus olaj alkalmazásával. Az elmúlt hónapban rendseresen használtam a szérumot és most azt mondhatom, hogy a hajam sokkal jobban néz ki. A hajam sűrűbb és kíváncsi vagyok, hogy ennél jobb lesz-e.

  Válasz
 7. ButterFly

  Nincsenek jó tapasztalataim a ricinusolajjal. Nehéz használni, mert ragadós és olyan érzésem volt, hogy sosem mosom ki. Legalább 5ször samponoztam a hajam

  Válasz
 8. Karolina

  Tökjó, hogy az olajok mellett (mert bárki összekeverheti az olajokat) további anyagok is vannak benne, mint a keratin és baicapil

  Válasz
 9. Matilda87

  véleményem szerint ez a legjobb hajkozmetikum, amit valaha használtam

  Válasz
 10. Martina

  a barátnőmnek is ugyanilyen olaja van és ő imádja. Én azt gondoltam, hogy az én hajam is alacsony porozitású, ezért kipróbáltam és borzasztó volt. Egyáltalán nem volt jó

  Válasz
  • Kitti_

   Lehet, hogy alkalmazás kérdése. Nem minden hajtípusnak jó ugyanaz az alkalmazás. Például, vizes hajon történő használat nem ugyanolyan jó, mint az éjszakai olajozás. Max két óra elég, mert ha tovább hagyom, a haj már nem lesz jó megjelenésű.

   Válasz
 11. AngélaJ

  Jelenleg a magas porozitású hajra típust használom. Azt szeretném, ha csökkenne a porozitás, illetve az alacsony porozitás lenne a legideálisabb. Tudo, hogy sok lánynak ezt sikerült elérnie

  Válasz
  • Dália

   Én jelenleg lenmagolajt használok a magas porozitású hajamon és szintén arra számítok, hogy csökken a porozitás

   Válasz
 12. M_Mouse

  Enegem nem nyűgözött le az olaj. ok, de továbbra sem vagyok biztos, hogy megveszem a következő palackot, mert más olajt is szeretnék kipróbálni

  Válasz
 13. Anikó

  évekig ricinus olajt használtam a febőrö és kókuszolajt a hajamon. Mindig is időbe telt, mire a hajam jól nézett ki. Most olvasok először erről az olajról és örülök, hogy megrendeltem. Tökjó, hogy a fejbőrön és a hajon is lehet használni. Alig várom!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük