Inglot kozmetikumai közül számos olyan van, amely a minden napi tökéletes sminket támogatja. A márka széles választékú színezõ terméket kínál, de olyat is, amely káprázatos tekintetet nyújt. Ilyen az Eyeshadow Keeper, szemhéjfesték alapozó Inglot kínálatából. Mi olyan különleges ebben a kozmetikumban? Vajon ez az Inglot szemhéjfesték alapozó hatékony?

Az Eyeshadow Keeper csomagolás egy fekete, elegáns és praktikus tubus, melynek használata nem okoz semmilyen problémát. A tubus 10 ml tökéletesen felvihetõ terméket tartalmaz, melytõl a szemsminked kifejezetten tartós kell, hogy legyen. A szemhéjfesték alapozónak világos bézs színe van, de miután felvitted a szemhéjadra átlátszó lesz. Felviheted egy ecsettel, szivaccsal, applikátorral vagy akár az ujjaiddal. Az Eyeshadow Keeper használata probléma nélkül.

Mitõl mûködik az Inglot szemhéjfesték alapozója?

Az Eyeshadow Keeper formula megegyezik a bõröd arcszínével, így láthatatlan a szemednek. Az Iglot szemhéjfesték alapozó használatának további elõnye, hogy finoman kiegyenlíti a szemhéj színét, ami eredetileg vörös lehet vagy sebes. Továbbá a kozmetikum részecskéi felszívódnak a bõrbe és egy vékony réteget alakítanak ki, mely felszívja a szemhéjfestéket és tovább tartja szépnek a szemhéjon.

Hogyan mûködik az Iglot Eyeshadow Keeper- szemhéjfesték alapozó?

  • tovább tartó hatást biztosít,
  • kiemeli a termék színét a szemhéjon,
  • a laza és kemény szemhéjfesték könnyebb felvitelét biztosítja,
  • beolvad a bõr szerkezetébe és rátapad a szemhéjra.

Milyen hatást eredményez az Inglot szemhéjfesték alapozó?

Az Eyeshadow Keeper használata garantálja a tökéletes sminket. Az Inglot szemhéjfesték alapozója hatékony és könnyen beolvad még a legmakacsabb szemhéjfestékkel (a név nélküli olcsó fajta, de a drágább termékek esetében is) attól függetlenül, hogy milyen a formájuk és állaguk. Az Eyeshadow Keeper finoman kiemeli az erõs szemsminket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük