A körömlakk kiválasztásakor mindig néhány tényezõt veszünk figyelembe – kezdve az évszakkal és hõmérséklettel, a színen és stilizáláson keresztül az alkalomig, az adott naprész hangulatáig és állapotáig. Legtöbb embernek van kedvenc színe, amit általában kiválasztanak. Nézzük meg, mint mond el rólad a körömlakkod.

Körömlakk szín: RÓZSASZÍN

A rózsaszínt általában azok a nõk választják, akik szeretik a lányos stílust, kütyüket és eszközöket. Nõk rózsaszín körömlakkal általában gyerekesek, de ugyanakkor gyakran oltalmazó optimisták, akik szeretnek szórakozni.

Körömlakk szín: NARANCS

A világos színeket uralják az optimisták. Narancsszínû körömlakkot viselõ nõ a poharat mindig félig tele látja. Ez a nõ kreatív, sok energiája van és nem fél kockáztatni.

Körömlakk szín: VIOLA

A violaszínû manikûr a kreativitás és gazdag képzelõerõ jele az ambiciózus emberek között. Ugyanakkor azon emberek választása, akik életüket lelki útmutató szerint élik, ami nem feltétlenül van összeköttetésben a vallással.

Körömlakk szín: SZÜRKE

A szürke szín a fehér és a fekete közötti vonal, ezért általában olyan emberek választják, akik számára nehéz döntést hozni vagy vágynak valamire.

Körömlakk szín: KÉK

A kék minden árnyalata a bizalmas, hûséges és megbízható emberek színei. A kék manikûr önbizalmat, õszinteséget és nagyon öntudatos nõt jelképez stabil értékrenddel.

Körömlakk szín: SÁRGA

Minden napos szín boldogsággal és szerencsével köthetõ össze. Nõk sárga körömmel azt szeretnék megmutatni, hogy optimisták és nem félnek teljesen élni életüket. Néha új kezdéseket is jelenthet.

Körömlakk szín:PIROS

Sokszor azt mondják, hogy a piros szín jelképezi a szenvedélyt és a nõ önbizalmát, akik indulatosan reagálnak. A piros színt általában heves vérmérsékletû emberek választják.

Körömlakk szín: FEHÉR

Tökéletes körmök minimál verzióban a tisztaság és õszinteség szimbóluma. Nõk fehér körmökkel tagadhatatlanul rendszeretõk és precízek. Továbbá nagyon kedvesek és könnyen barátkoznak.

Körömlakk szín: FEKETE

A fekete manikûr titokzatosságot jelent. A színben rejtett elegancia és erõ egy bonyolult karakterre utalhatnak, aki rendkívül bátor.

Körömlakk szín: BÉZS

Nude manikûr klasszikus, nagyon jellemzõ az intelligens és független nõre, aki szereti az univerzális megoldásokat és könnyû helyzeteket. Nõk ezzel a manikûrrel barátságosak és nyitottak.

Körömlakk szín: ARANY

Az arany manikûr nagyon ritka. Talán azért, mert ez a szín a gyõztesek színe, természetes ambícióval rendelkezõ embereké, kifinomult, erõs motivációval és versengési akarattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük