Természetes megjelenés a legújabb trend és a lágy sminkek (smink „smink nélkül”) napról napra népszerûbbek. Szeretnénk frissen kinézni, anélkül, hogy felesleges kozmetikum rétegeket vinnénk fel illetve ennek további okai, hogy túl sok idõt vesz igénybe, túl drága, valamint az elképzelésünktõl eltérõ eredményt kapunk a végén. Ezért szeretnénk választ adni a legfontosabb kérdésre: hogyan nézz ki jól smink nélkül mindössze pár perc alatt?

Elõször, távolítsuk el az összes nem kívánt arcszõrzetet. Tudni kell, hogy az epilálás és a szemöldök igazítása jelentõsen javíthatja a szemek általános megjelenését és szép keretet nyújtanak neki. Vegyük kezelésbe a nem kívánt bajusz és arc szõrzetet. Erre csipesz vagy arc viasz használható. Másodsorban, serkenteni kell a vérkeringést . Mindannyian tudjuk, hogy a világos bõr minden nõ barátja és az egy egyszerû színjavító eljárással érhetõ el, azaz vérkeringés serkentésével. Ehhez csak óvatosan és finoman meg kell dörzsölni arcunkat tenyerünkkel. A dörzsölés serkenti a vérkeringést és a bõr egészséges ragyogást kap.

Harmadik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy mivel a száraz bõr nem néz ki jól, ezért gyenge krémet kell használni ápolására és hidratálásra. Mégis oda kell figyelni, hogy a krém ne legyen túl zsíros és nehéz, mert ilyenkor a bõr egészségtelen fényt kap. Ha úgy döntesz, hogy félre teszed a sminket, helyette finom hidratáló terméket ajánlatos használni. Negyedik lépésben, ápold a szád. Napi szinten, néhány percet szentelj a szádra, mert ha repedezett, sosem fogsz olyan bájosan kinézni, mint ahogyan szeretnél. Végezz el gyors ajak radírozást (pl. cukorral) és tegyél rá tápláló balzsamot vagy vazelint. A bõröd újra finom és bársonyos lesz.

Ötödik lépésben, a szemek kiemeléséhez fontos eltüntetni a szemek alatti árnyékot, ami általában reggelente megjelenik az arcodon. Elrejtheted õket a szem körüli rész világosításával. És mindezt természetesen kiemelõ nélkül! Erre legjobb világosító részecskéket tartalmazó krémet használni. Hatodik lépésben, emeld ki szemeid; ugyanolyan fontos, mint a bõröd kiemelése. Hogyan érjük el ezt smink nélkül? Ápolnod kell szempilláidat és ezt legjobban úgy teheted, ha begöndöríted õket egy szempilla göndörítõvel . Egészséges fény eléréséhez használj tápláló olajt vagy vazelint – vastagabbak és egészségesebbek lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük