Fedezd fel az egyedülálló Nanobrow Eyebrow Pomade-t és készíts tökéletes szeöldök sminket – még akkor is, ha ritkás és vékony a szemöldököd! Krémes formulájának és tartósságának köszönhetően könnyedén készíthetsz divatos szemöldököket és kiemelheted természetes szépségedet. 

pomádé a szemöldökre

Hogyan működik a Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • Elrejti a hiányosságokat és kitölti a ritkás területeket, hogy volumenes szemöldököt hozzon létre, miközben intenzív színt ad hozzá.
  • Lehetővé teszi a valódi szemöldököt utánzó, szőrszerű vonások létrehozását.
  • Erősíti a szemöldököt és fényt ad, fenntartva jó állapotát.

A Nanobrow pomádé remek választás mindenkinek, aki határozott és telt szemöldökre vágyik, tökéletes formával. A megfelelő árnyalattal és kivitelezéssel sokféle sminket készíthetsz a stílusodnak megfelelően – nappal és este egyaránt.

Szeretnél definiált, telt és szimmetrikus szemöldököt elérni – a Nanobrow Eyebrow Pomade pontosan az a termék, amire szükséged van. Ezzel a sokoldalú szemöldökápolóval kitöltheted a ritkás területeket és a szemöldököd hézagait, természetes sminket készíthetsz, és finoman meghatározhatod a szemöldöködet, de merészebb megjelenést is létrehozhatsz. Lehetővé teszi, hogy szőrszerű vonalakat rajzolj, vagy színnel töltsd ki az egész szemöldököt.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben:

Miért a Nanobrow Eyebrow Pomade? A piacon kapható szemöldökpomádék némelyike túlságosan matt felületet és száraz formulát biztosít, míg mások nagyon zsírosak és nem tartósak. A Nanobrow pomádé egy vízálló termék a napi szemöldökformázáshoz, amely ráadásul kondicionálja a szemöldököt. Alapja a karnaubaviasz, egy természetes növényi alapú viasz, amely hidratálja a szemöldököt és fényt ad neki. Nyugtató fehér agyag tartalmának köszönhetően a Nanobrow Eyebrow Pomade gyengéd az érzékeny és problémás bőrhöz.

A Nanobrow szemöldök pomádé 3 különböző árnyalatban kapható, hogy a szőkétől a barnáig minden szemöldökszínhez kiválaszthasd a megfelelőt. Fontos, hogy a természetes szemöldökszínedhez legjobban illő árnyalatot válassz. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyiket válaszd, a legjobb, ha a természetes szemöldökszínednél valamivel világosabb árnyalatot választasz.

nanobrow szemöldök pomádé

Hogyan töltsd ki a szemöldöködet a Nanobrow Eyebrow Pomade-val?

  1.  Fésülje meg a szemöldököt egy kefével vagy fésűvel.
  2.  Használj ferde ecsetet a szemöldök pomádé felviteléhez. Határozd meg a felső és az alsó szemöldökvonalat.
  3.  Amikor színnel töltöd ki a szemöldököt, a terméket rövid mozdulatokkal, a szemöldök növekedési irányát követve vidd fel – ez természetesebb megjelenést biztosít. Ne feledd, hogy kis mennyiségű termékkel kezdj és szükség esetén adj hozzá többet.
  4.  Szabadulj meg a felesleges pomádétól egy pálcikával vagy fésűvel.
  5.  Végül fixáld a szemöldök sminkedet egy átlátszó zselével. Ez segít abban, hogy a pomádé egész nap a helyén maradjon, és a szemöldöködnek volument adjon.

Nanobrow Eyebrow Pomade – hol lehet megvásárolni? A nanobrow.hu oldalon találod meg.