Szemöldök spirál

A szemöldökfesték a sminkelés klasszikus eszköze. Használata nagyon kényelmes és gyors: csak végig kell fésülni a szőrszálakat, hogy intenzitást adj a szemöldöködnek! Egy jó szemöldök spirál nagyon jól színez, kitölti a szemöldököt, volument ad és ápolja a szemöldökszőrszálakat. Tökéletes szemöldökfestéket keresel magadnak? Válaszd a Nanobrow Shape Mascara!

Nanobrow Shape Mascara – egy egyedülálló szemöldöktermék

A számos szemöldök smink kozmetikum között nem könnyű jó szemöldök szempillaspirált találni. Ha tehát mégis sikerül egyet találnod – gondoskodj róla, hogy legyen hely a sminkes táskádban! A Nanobrow Shape Mascara biztosan az egyik legjobb. Biztosak vagyunk benne, hogy nem szívesen cserélnéd le másra! A szemöldök gyönyörűen kihangsúlyozódik, teltebbnek és hangsúlyosabbnak tűnik. Titka a különlegesen finomított, bársonyos formula, amely minden egyes szőrszálat bevon, így azok határozottak és szépek maradnak. A spirál is csodálatos: ergonomikus kialakítású, praktikus és tökéletes sörtetávolsággal rendelkezik. Fésül, színez és szétválasztja a szemöldökszálakat anélkül, hogy összetapasztaná őket. A szemöldököt egyenletes színréteggel tölti fel. A Nanobrow Shape Mascara gyors és egyszerű módja a tökéletes szemöldök sminknek!

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

Nanobrow Shape Mascara – melyik színt válasszuk?

A Nanobrow Shape Mascara kifinomult, gazdag és természetes színekkel rendelkezik. A három árnyalat minden szépségtípushoz illik, így biztosan könnyen megtalálod a számodra megfelelőt. 

  • Világosbarna – a szőkék, szőkített, platinaszőke és ősz hajúak számára készült szín.
  • Barna – a barnák, vörösek, vörösesbarna és általában a meleg tónusú hajhoz való árnyalat.
  • Fekete – a hűvös tónusú barnák, fekete vagy tengerészkék hajhoz.

Hogyan készítsünk szemöldök sminket szemöldökfestékkel?

A Nanobrow Shape Mascara a leggyorsabb módja a gyönyörű sminknek! Mindössze néhány perc alatt elkészíthető:

  1. Fogd a Nanobrow Shape Mascara-t és keféld át a hajszálaidat egy orsó segítségével, a szemöldök elejétől kezdve. Haladj a szemöldökfarok felé, fokozatosan töltsd fel a szemöldököd színnel. 
  2. A természetes hatás érdekében vigyél fel több terméket a szemöldökfarokra.
  3. Várd meg, amíg a szemöldökfesték megszárad. Vigyél fel még egy réteget, ha szereted a maximális volument.

A Nanobrow Shape Mascara használható egyedül vagy pomádé, púder vagy szemöldökceruza fölött is.

Nanobrow Shape Mascara – vélemények

Ha szeretnél egy igazán jó szemöldök szempillaspirált vásárolni és kíváncsi vagy, melyik termék a legajánlottabb, akkor jó helyen jársz: A Nanobrow Shape Mascara számodra készült! Nagyon jó értékeléssel rendelkezik és gyakori választás, amelyet a sminkrajongók dicsérnek a csodálatosan formázott, hangsúlyos és dús szemöldök hatásáért.

Nanobrow – több mint egy fantasztikus szemöldökfesték

Kíváncsi vagy, hol tudod megvásárolni a Nanobrow Shape Mascara szempillaspirált? Online is beszerezheted! Látogass el a www.nanobrow.hu oldalra, és tájékozódj a hivatalos weboldalon. Ott többet találsz, mint egy fenomenális szemöldök szempillaspirált. A Nanobrow a szemöldök sminkelésre szánt termékek széles választékát kínálja, így figyelemre méltó sminkeket készíthetsz, a preferenciáidnak és az alkalomnak megfelelően.