Mi teszi olyan különlegessé a Nanobrow Lamination Gelt, hogy ne csak úgy emlegessük, mint egy formázó gélt? Ennek oka, hogy a fomulában töménytelen mennyiségű rinusolaj található, amely abszolút képes kondícionálni, ápolni, fényesíteni és erősíteni a szemöldököket. Derítsd ki miért ajánlák a nők olyan bőszen egymásnal a terméket. 

szemöldöklaminálás

Szemöldökformázás és ápolás egyben? Ezen az elven működik a Nanobrow gélje

A Nanobrow Lamination Gel bár szemöldökformázó, első ránézésre olyan mintha szempillaspirál lenne, az eltérés csupán annyi, hogy a keféje kisebb és precízebb. Tökéletesen bevonja és beszínezi az összes hajszálat. Ez a kozmetikum még a leghaszontalanabb, vagy láthatatlanabb szemöldökökre is megoldást jelent. Kihangsúlyozza a szemöldökök természetes formáját, megigazítja és a helyükön tartja a szőrszálakat, míg a ragyogásukról is gondoskodik. Még ha nem is vagy sokat próbált sminkmester, ennek a terméknek hála gyorsan varázsolhatsz magadnak gyönyörű és tartós szemöldöksminket. A Nanobrow Lamination Gel három különböző árnyalatban érhető el, plusz a mindenki számára tökéletes átlátszó változat, nem kérdés, hogy te is meg fogod találni a saját tónusaihoz a legideálisabbat.

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Laminált hatás? Igen, hála a Nanobrow Lamination Gélnek

A szemöldök gél formálja és a helyén tartja a szőrszálakat. Ezáltal lehetővé válik az általad leginkább vágyott forma megalkotása. Ha a mostanában népszerű laminálási trendeknek megfelelően felfelé fésülnéd a szálakat – semmi sem áll az utadba! A Nanobrow Lamination Gel még a legnagyobb erőfeszítést igénylő sminkeket is lehetővé teszi, mindezt igazítás nélkül.

Nanobrow gél: hibátlan, gyönyörű szemöldökök egész nap

A Nanobrow Lamination Gel színnel tölti fel, valamint természetes ragyogást kölcsönöz a szemöldököknek. Szépen hangsúlyozott, dús és háromdimenziós hatást ad, így minden körülmények között tökéletes lesz a végeredmény. Ezzel a finom kialakítású kúp alakú szilikon ecsettel gyerekjáték lesz a termék felvitele. Egy pillanat alatt átfésüli és formázza a szemöldököket, és ott is tartja őket, ezzel garantálva a tökéletességet!

Hogyan használjuk a Nanobrow Lamination Gelt?

A Nanobrow Lamination Gel egy praktikus, kényelmes és extrémen könnyen használható sminktermék! Mi a metodikája? Pofonegyszerű:

  1. A Nanobrow Lamination Gel használható a natúr szemöldökön, illetve a sminkelt szemöldökök utolsó simításaként. 
  2. Fésüld és formázd a szőrszálakat a szilikonos ecset segítségével, így adva meg a kívánt külalakot. 
  3. Várd meg, amíg a gél tejesen megszárad, hogy tökéletesen a helyén tudja tartani a szőrszálakat. És már kész is! 

Tudtad, hogy a Nanobrow Lamination Gel a profi sminkmesterek kedvence? Felhasználók világszerte nagyra becsülik, és jó szívvel ajánlják is! Ár-érték arányban nagyon kedvező, a teljesítménye lenyűgöző, a formulája kellemes, a hajszálakat nem ragasztja össze, tartós és precizitásának hála ez a legjobb szemöldökformázó gél. Minden nesszeszer elengedhetetlen tartozéka!

Nanobrow Lamination Gel vélemények