Te is olyan frizuráról álmodozol, amely anélkül tart egész nap, hogy közben merev vagy lapos lenne? Minden nap azzal küzdesz, hogy XXL méretű frizurát készíts, de vége mindig egy rugalmatlan és természetellenes bozont, ami nagyon távol áll mindattól, amit szerettél volna?  Válaszd a  Nanoil Hair Volume Enhancerjét, ami egy volumennövelő és valósítsd meg, amiről oly régóta álmodozol.

spray a dúsabb hajért nanoil

Ha a haj lapos, akkor nem képes a legjobb formáját mutatni. Nehéz cuki frizurába rendezni, ami egész napon át tart és természetes hatást kelt. A legtöbb esetben a hagyományos haj turbósítók használata nem váltja ki a kívánt végeredményt. Miért van ez? Mert a lapulásra hajlamos hajat egy speciális módon kell kezelni.

A vékony szálú és finom hajat nem szabadna gazdag és tömény maszkokkal kezelni. A merevséget adó termékek sem ajánlatosak. Mindennek a tetejébe, a tömény termékek általában olajos bázisúak, ami csak tovább laposítja és szálkásítja a hajat. Szerencsére létezik egy olyan termék, amely hihetetlenül jól bánik a vékonyszálú hajjal. Ez pedig a Nanoil Hair Volume Enhancer – egy spray, amely azt a célt szolgálja, hogy a haj hajtövektől legyen megemelve és ezt az állapotot a nap hátralévő részében meg is tartsa.

Nanoil Hair Volume Enhancer: Formázás & törődés

Úgy tűnik a Nanoil megtalálta a módját annak, hogy a haj egészségesebb és erősebb legyen a formázás során. Ha volument szeretnél kölcsönözni a hajnak, akkor annak erősnek és ellenállónak kell lennie a károsodásokkal szemben. Szerencsére a Nanoil kifejlesztett egy kozmetikumot, amely egyszerre képes mind a két feladatot ellátni. A tápanyagokkal dúsított spray erősebbé és dúsabbá teszi a fürtöket.

nanoil spray a dúsabb hajért

A búzafehérjék felelősek azért, hogy a lehúzásuk nélkül tegyék testesebbé a fürtöket. Ez a Nanoil Hair Volume Enhancer módszere a haj dúsítására, fényesítésére és erősítésére. A keratin egy másik olyan összetevő, amely az erősítésért és a károsodással szembeni védelemért tesz. Regenerálja a töredezést és meggátolja a szálak legyengülését. A panthenol gondoskodik a hidratációról, hatékonyan tesz a töredezettség ellen és növeli a haj kezelhetőségét. A Nanoil spray-jében E- és B3-vitamin is található. Az ehhez hasonló gazdag, ám nem túl tömény formuláknak számos előnyük van: táplálnak, helyreállítják a sérüléseket, megvédi és látványosan javítják a haj állapotát.

Egy volumennövelő minden hajtípusra 

Hogyan lehetséges az, hogy a Nanoil képes volt elérni, hogy a terméke hajtípustól függetlenül képes legyen garantálni az eredményt? Amellett, hogy a Nanoil Hair Volume Enhancer egyidejűleg több dologról is gondoskodik, az olyan nagyobb horderejű problémákat is képes kezelni – mint a tartáscsökkenés. Megemeli a hajtöveket és sok órán keresztül meg is tartja őket. Végülis ez teszi lehetővé, hogy órákon át élvezhesd a ruganyos és dús haj áldását.

A hajtömeg növelésének legegyszerűbb módja 

A helyzet csak még derűsebb lesz, amikor ráeszmélsz, hogy a hatás nem várat magára. Csak permetezd a hajra és formázd a szokásos módon. Néhány perc elteltével már észlelni is fogod a térfogatnövekedést. Egy következő jó hír, hogy nem kell attól tartanod, hogy túl sok terméket használnál, amely összeragasztaná vagy ropogóssá tenné a fürtjeidet. A kényelmes szórófejet könnyű használni, pont akkora adagot fecskendez ki, amennyire szükséged van.

Ahogy már korábban említésre került a Nanoil Hair Volume Enhancer sokfunkciós. Egyidejűleg több különböző problémával is elbánik, időt és pénzt spórolva meg nekünk ezáltal. De mit is kapsz tulajdonképpen? Ha a szépségápolási rutinod részévé teszed, akkor a Nanoil Hair Volume Enhancer:

  • egy lépésben formázza és teszi szebbé a hajat
  • a hajtövek megemelésével teszi lehetővé a dúsítást
  • dúsítás feladattá válik
  • sérülés védelem garantált
  • testesebbé teszi a fürtöket
  • a hajad fényesebb és simább

Valóban, ez teszi igazán alkalmassá a terméket a frizurák számára. Látogass el a nanoil.hu oldalára, hogy további információkat tudhass meg erről a sokoldalú készítményről. Olvasd át az ajánlásokat és böngész át azon felhasználók képeit, akiknek már volt lehetőségük kipróbálni a Nanoil Hair Volume Enhancert. Amennyiben te is egy szeretnél lenni közülök, úgy a Nanoil hivatalos weboldalán keresztül be is szerezheted a Nanoil volumennövelőjét, vagy bármelyik másik a márka által forgalmazott hajápolót.