A szempilla hosszabbítás már standard szépségápolási kezeléssé vált. Ez a félig tartós műszempilla azonban nem minden nő számára jelent megoldást. Ezért jelentek meg nemrégiben a szépségpiacon a fürtszempillák. Mik az előnyei és hátrányai ennek a terméknek?

Milyen a DIY Eyelash Extensions?

A DIY Eyelash Extensions műszempillák abszolút újdonságot jelentenek a szépségpiacon. Ezek az otthon felhelyezhető műszempillák mindössze 10 perc alatt biztosítják a gyönyörű szempillákat. Ennyi időbe telik állítólag a felhelyezésük, még olyan hölgyek számára is, akiknek nincs előzetes tapasztalatuk ezen a területen.

A Nanolash fürtszempillák prémium terméknek számítanak. Különlegesek, mivel: 

  • puhák és rugalmasak – a műszempillák tökéletesen alkalmazkodnak a szem formájához, valamint keverednek a természetes szempillákkal;
  • fekete csík – lehetővé teszi a hamis és a természetes szempillák közötti kapcsolat elrejtését;
  • az öntapadós és akár 5 napig is kitarthat.

Mindezen tényezőknek köszönhetően az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillák napról napra egyre több rajongót szereznek. Nagyszerű megoldásnak bizonyulnak azon nők számára, akik nem szeretnék károsítani szempilláikat a félig tartós szempilla hosszabbítással.

Milyen előnyei vannak a DIY szempilla hosszabbításnak?

Az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillák az egyik legkülönlegesebb termék, amely az utóbbi időben megjelent a szépségpiacon. Ezek az otthon, saját magunk által felhelyezhető műszempilla-fürtök világszerte felkeltették a nők érdeklődését. Érdemes tehát megismerni a DIY Eyelash Extensions legnagyobb előnyeit. Ezek közé tartoznak:

  • felhelyezés mindössze 10 perc alatt;
  • akár 5 napos tartósság – természetesen a szempillák korábban is eltávolíthatók;
  • a tok 36 cluster szempillát tartalmaz 3 hosszúságban és 8 stílusban, amelyek közül választhatsz – a 10, 12 és 14 mm-es fürtök lehetővé teszik, hogy orosz volumenű stílust vagy finom szempilla megjelenést hozz létre a mindennapokban;
  • lehetőség van egy komplett szempilla hosszabbító készlet megvásárlására – a fürtszempillák mellett tartalmaz egy bondert, egy sealert, egy removert és egy Nanolash szempilla applikátort is;
  • az öntapadós szempillák tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat – könnyedén létrehozhatsz természetes hatású szempillákat;
  • fekete csík – ennek a funkciónak köszönhetően ügyesen elrejtheted a csatlakozó vonalat;
  • ezeket a fürtszempillákat professzionális és otthoni használatra tervezték.

Tehát, mint láthatod, a DIY Eyelash Extensions egy olyan termék, amely számos előnnyel jár. Ennek köszönhetően bármelyik nő mindössze 10 perc alatt felhelyezheti saját szempilla hosszabbítását.

Érdemes megjegyezni, hogy a Nanolash fürtszempillák kegyetlenségtől mentesek, ami kétségtelenül mellettük szól.

Vannak-e hátrányai a DIY Eyelash Extensions-nek?

A Nanolash fürtszempillák előnyeit semmiképpen sem lehet vitatni. Ezek az otthon felhelyezhető cluster szempillák ideális megoldásnak tűnnek. Valójában nehéz megtalálni a hátrányaikat.

A Nanolash kész, otthoni alkalmazásra szánt műszempillák a modern nők igényeit szem előtt tartva készültek. Nekik köszönhetően a hölgyek gyakorlatilag bármilyen szempilla megjelenést létrehozhatnak, ugyanakkor nem kell attól tartaniuk, hogy ez károsítja a természetes szempilláikat.

A Nanolash bonder emellett lehetővé teszi a szempillák színének kiegyenlítését, valamint biztosítja az alkalmazás tartósságát akár 5 napig. Így nehéz megtalálni a DIY szempilla hosszabbítás hátrányait.

Nanolash fürtös szempillák a DIY Eyelash Extensions – összefoglaló

A Nanolash cluster szempillák egy prémium termék, amelyet úgy terveztek, hogy minden nő igényeinek megfeleljenek. A DIY otthoni alkalmazásra szánt műszempillák lehetővé teszik, hogy mindössze 10 perc alatt bármilyen szempilla megjelenést létrehozhass.

Lehetetlen megkérdőjelezni az otthoni DIY Eyelash Extensions előnyeit. Másrészt nehéz megtalálni az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillák hátrányait.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a DIY Eyelash Extensions ideális választás minden nő számára.