A sérült haj különleges ápolást igényel. A keratinnal ellátott hajmaszkok biztosítják ezt számára. Azonban nem minden keratin maszk garantálja a biztos sikert, viszont a legjobb összetevőkre van szükség, hogy a legjobb hatást érjük el. Próbáld ki bátran az alábbiakban megosztott top 5 keratin maszk egyikét. Megtalálod köztük a kedvencedet?

Nem számít, ha a hajad rendkívül sérült vagy csak elgyengült, a keratinnal bármikor orvosolhatod ezeket a problémákat. Az ok nagyon egyszerű: a haj keratinból áll, így ez tujd a legjobban újjáépíteni és megerősíteni is. Nézzük meg tehát, hogy hogyan lehet az optimális mennyiséget bejuttatni az egészséges kinézetű haj eléréséhez.

Keratinos helyreállító kezelés. Maszkok vagy szalonbeli kezelések?

Különböző módok léteznek arra, hogy hajadat keratin segítségével kezeld. Megpróbálhatod otthon, vagy rábízhatod egy szakértőre is.

 1. A keratinos hajsimító kezelés keratinmolekulákon alapuló készítményekkel javítja, erősíti és kisimítja a hajszerkezetet. Ezt profi fodrász alkalmazza, és sok időt vesz igénybe. Ráadásul a keratinos hajszerkezet simító kezelés ára is nagyon magas.
 2. A keratinnal ellátott hajmaszk költségvetés-barát alternatíva a drága szalonon belüli kezelésekhez képest. Otthon egyszerűen használhatod a frizurád megerősítésére és újjáélesztésére, emellett rugalmassá is téve azt. A kiváló minőségű keratin alapú maszk emellett sima tapintást, fényt és védelmet is nyújt. Könnyebb lesz a pénztárcádnak, viszont rendszeres alkalmazást igényel.

Keratinos hajmaszk: Az új kötelező hajápolási termék!

Ha sérült hajad van, feltétlenül ki kell próbálnod a keratinos hajmaszkot rajta. Nem csak olcsóbb és alkalmas otthoni használatra, hanem remekül is működik. Már néhány használat is nagy valószínűséggel látható különbséget fog eredményezni és helyrehozza a tönkrement hajszálakat. A keratinos hajszerkezet kisimító kezelés szükségtelen lesz, mert a keratin hajmaszk önmagában:

 • helyreállítja a haj belsejében keletkezett sérüléseket.
 • erősíti a külső hajréteget és simább tapintásúvá teszi azt.
 • megakadályozza a jövőbeni károsodásokat.
 • növeli a lágy tapintást és a rugalmasságot.
 • helyreállítja a fényt és fokozza a haj eredeti színének mélységét.
 • minimalizálja a hajvégek töredezését.
 • gátat szab az önkéntelenül göndörödő szálaknak és a statikus állapotnak.

A legjobb keratinos  hajmaszkok [Az 5 legjobb termék]

Mit érdemes választani a kezdésképp? Melyik keratinos maszk a legjobb? Melyik biztosítja a sérült haj maximális helyreállítását? Megvan a válasz ezekre kérdésekre, és megvan – az öt legjobb keratinos hajmaszk is. Válassz egyet bátran, és keresd meg a kedvenc termékedet a hajad helyreállításához otthon. Ezzel a keratinos terápiával egyszerű és de mégis igen meglepő hatásokat tapasztalhatsz.

(1) A Nanoil sérült hajra kifejlesztett keratinos maszkja

A Nanoil sérült hajra kifejlesztett keratinos maszkja
termék honlapja: www.nanoil.hu

A Nanoil Keratin Hair Mask készítmény igen jó választás mindazok számára, akik szerint a termék hatékonysága a legfontosabb. A könnyű maszk beborítja a hajat, és már az első használat után rengeteg előnye származik a hajadnak belőle: formás kinézetet biztosít a frizurádnak, kiemeli a fényességét és megkönnyíti a haj kifésüését. A hidrolizált keratin a fő összetevő, és panthenollal párosítva javítja a haj állapotát és megjelenését. A Nanoil keratin Hair Mask termék hajszerkezet helyreállító hatású, megerősíti és ellenállóbbá teszi a hajat, valamint megvédi azt a jövőbeni károsodásokkal szemben. Száműzi a pelyhes és vékonyodó hajszálakat, illetve a töredezett végeket. Nos megtetszettek a termékben rejlő lehetőségek? A Nanoil Keratin Hair Mask készítmény kiválasztásával mindezt megvalósíthatod: a legjobb maszk a sérült, száraz, törékeny, önkéntelenül göndörödő és töredezett végű hajra.

Termék leírás:

 • könnyed, nem terheli túl a hajat ez a  készítmény
 • az első használat után már tapasztalható hatások
 • egyszerű, magas keratin tartalmú formula
 • a belső rétegek javítása és a külső bevonat védelme
 • száraz, törékeny hajra ajánlott

(2) Keune Care Keratin Hair Mask

Az egyik legkülönlegesebb és legdrágább keratinos hajmaszk a Keune márka terméke. Nagy kiszerelése ellenére nem tart sokáig, mert elég vastagan érdemes kenni. A maszk keratint és B5-pro-vitamint is tartalmaz, de a formulában van még más is: shea vaj és a Quat Complex, amely olyan összetevők találkozása, amelyek megvédik a magas hővel dolgozó eszközök okozta károsodástól a frizurádat. A Keune maszkot a sérült, önkéntelenül göndörödő és száraz hajra ajánljuk, mert erősíti, revitalizálja és megakadályozza a szükséges nedvesség elvesztését. Természetesen a hatás elérése érdekében minden hajmosás után rendszeresen használni kell(2-3 percig hagyni kell hatni).

Termék leírás:

 • az egyik legdrágább keratinos maszk
 • egyedülálló tápláló Quat Complex formula
 • száraz, sérült hajra ajánlott
 • nagy kiszerelésű, elég vastagan kenhető

(3) Goldwell Kerasilk Mask termék, amely keratinban és folyékony selyemben gazdag

Egy másik keratin alapú maszk sérült hajra. A keratinon kívül a Goldwell Kerasilk folyékony selymet tartalmaz, amely egy másik nélkülözhetetlen fehérje a haj számára. Mindkettő jó hatással van a hajra, erősebbé, simább tapintásúvá és élettel telibbé teszi. Az eredmény a könnyebb fésülés és a jobb kinézetet nyújtó haj. Nyilvánvaló, hogy a keratin maszk nemcsak a rakoncátlan haj formázásában segít, hanem erősíti a gyenge szálakat is. Csak nedves hajon lehet alkalmazni, viszont fontos hogy rendszeresen kell, hagyva 5-10 percig hatni rajta. A terméknek vannak rossz tulajdonságai is (kis kiszerelés, magas ár).

Termék leírás:

 • intenzív kisimító hatás
 • a rakoncátlan haj kezelésbe vétele
 • két összetevő képzi alapját: keratin és selyem
 • kis kiszerelésű, nem tart ki sokáig

(4) Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Hair Mask

A legjobb keratinos maszkokat összefoglaló listából nem maradhat ki a nagybetűs Wella márka terméke sem. Ez egy másik maszk, amely keratinon alapul, de más összetevőket is tartalmaz. A Wella SP Luxe Oil is tartalmaz más termékekhez hasonlóan olajkomplexumot, többek között jojobaolajat, napraforgóolajat és argánolajat, ezért zsíros állagú és megterhelő lehet a haj számára, pl. vékonyszálú hajra. Mégis, ha az utasításoknak megfelelően használod és rendszeresen alkalmazod a megfelelő mennyiséget, akkor erősíti és helyrehozza a hajat. Ragyogást, lágy tapintást és bámulatos kinézetet biztosít a frizurádnak.

Termék leírás:

 • valamivel nagyobb kiszerelésű, mint a többi maszk
 • folyékony keratin az alapja
 • olajokkal dúsított formula
 • erősítés, javítás, rugalmassá tétel

(5) Phyto Phytokeratine Extreme Keratin Hair Mask

A Phyto Phytokeratine Extreme készítmény egy jó választás vékonyszálú, fénytelen, száraz vagy sérült hajra, sőt érzékeny fejbőrre is. Viszont ez az egyik legdrágább, ugyanakkor a legértékesebb maszk is az összetevőket figyelembe véve. Ez nem egy tipikus keratinos maszk, mert a készítmény bővelkedik baobabolajban, szapote vajban és shea vajban. A keratin növényekből származik, és haj által előállított természetes keratinhoz hasonlít. Mindenképpen érdemes a sérült hajon kipróbálni, és megnézni ahogy helyrehozza, táplálja és kisimítja azt.

Termék leírás:

 • 18 aminosavból készült növényi keratin az alapja
 • olajokban gazdag, pl. baobabolaj, shea vaj, szapote vaj
 • vékonyszálú, száraz vagy fénytelen hajra ajánlott
 • az egyik legkisebb kiszerelésű de ugyanakkor legértékesebb maszk