Egy bámulatos smink megalkotásához leginkább tartós kozmetikumokra lesz szükséged, hiszen egész álló nap meg kell maradnia tökéletesnek. Hogyan választhatóak ki a legjobbak, amikor olyan széles a választék? Van erre egy megoldásunk. Nézd végig a toplistánkat és hozd meg a döntésedet könnyedén. 

– A TOP 6 SZEMÖLDÖK TOLL –

1. Nanobrow Microblading Pen

Microblading hatás szemöldöktetoválás nélkül? A Nanobrow Microblading Pen pontosan ezen az elven működik! Ez az innovatív termék szuper vékony vonalakat húz, olyan mintha a valódi hajszálak lennének, mindenki azt fogja gondolni, éppen most léptél ki a tetováló szalonból. A vékony, precíziós applikátor kitölti a hiányos részeket, és háromdimenziós hatást eredményez. A Nanobrow szemöldök tolla figyelemre méltó és nagyon különleges. Még a legkörülményesebb és együttműködésre képtelen íveket is képes dúsítani. A vízálló formulája gyorsan megszárad, és kifejezetten tartós – egész nap tartani fogja magát akár a legkülönbözőbb időjárási viszonyok között is. Egyszerre szeretnél drágának ható, mégis elegáns szemöldökököket? A Nanobrow tollával lehetséges! Nem kell többé azon aggódnod, hogy a nap folyamán a sminked tönkre megy. Nem létezik olyan alternatívája a tartós sminknek, amely kevésbé lenne rizikósabb. Rövid vonások segítségével egyszerűen színezd be a kiválasztott területet. Ily módon vékony, precíz vonalakat hozhatsz létre, és szükség szerint befedheted a foltokat és a lyukakat. Az erősebb hatás kedvéért újra rámehetsz a már kifestett területre. Az intenzitás legyen a kedved és az alkalom függvénye. Sminkelj kedved szerint! Az ultravékony toll a puha végével bonyodalom nélkül természetes sminket varázsol számodra. Ha elsőre nem lennél elégedett a végeredménnyel, vegyél elő egy kevés micellás vizet, és kezd elölről.

Olvass többet: www.nanobrow.hu

2. Mac, Shape & Shade Brow Tint

Egy fantasztikus, sokoldalú szemöldökformázó toll, amely minden kétséget kizáróan belopj majd magát a szívedbe. Ezzel az eszközzel még a legrendetlenebb szemöldök is felturbózható lesz. A sminked a nap folyamán teljes bizonyossággal állítható, hogy nem fog elmozdulni. Ez a hihetetlenül tartós szemöldök toll egészen biztosan le fog venni a lábadról. A vízálló Mac, Shape & Shade Brow Tint-nek egyik oldalán egy applikátor, míg másik felén egy folyékony szemöldök színező és egy szivacs található, ezek akár órákra is képesek rögzíteni a sminkedet. A kozmetikum ellenáll a párával és az izzadsággal szemben. A nap folyamán nem kenődik el, így nem gördít akadályt a tartósan tökéletes szemöldökök útjába. Használd a szemöldök tollat a szemöldökök ívén, majd töltsd ki, és tedd határozottabbá a vonalakat. Varázsold olyan finommá vagy élessé a vonalakat, amennyire csak szeretnéd!

3. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

A következő egy nagyon érdekes ajánlat. A Milk Makeup Brow Pent úgy találták ki, hogy egy mozdulattal képes legyen befedni a hézagokat és a szabad helyeket – a hatása XXL. A háromágú hegyének hála minden típusú szemöldököt gyorsan és könnyedén feltölt. A szemöldökök természetes ragyogása felfokozódik. Habár a termék pigmentáltsága alacsony, több rétegben, építheted a sminket. A tartós, vízálló formula egészen biztosan nem fog lekopni a nap folyamán, vagyis a sminked megmarad káprázatosnak! Ami a termék összetételét illeti, van benne kendermagolaj, napraforgóolaj és aloe vera is. Szemöldökápolás és formázás egyben! Ennek a szemöldök tollnak a használatával hidratálhatod és táplálhatod a szem alatti bőrt. A Milk Makeup Kush Triple Brow Pen vegan-barát és nem tartalmaz semmilyen állati összetevőt.

4. Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Ez a toll maga a szenzáció! Anélkül garantálja a mikroblading hatást, hogy ki kellene tenned otthonról! Mostantól a szemöldökeid mindig olyanok lesznek, mint az álom. A Benefits Cosmetics 24 órán keresztül garantálja a természetes, mikropigmentált hatást. Az íveid egy csapásra dúsak és teltek lesznek. A különleges applikátorának hála egy vonással már a házagokat elfedő három vékony vonal keletkezik a szemöldökeiden. A kifinomult formulájának hála a termék minden szemöldökhöz alkalmazkodik. Vízálló és kenődésmentes, extrémen tartós és könnyen használható. A szemöldök toll elfedi a foltokat, illetve pontosan azt a természetes hatást adja, amiről minden smink rajongó álmodozik. A szemöldökeid egész napon át érintetlenek maradnak! Még a tapasztalatlan sminkesek is könnyen elboldogulnak a használatával. A termék 4 eltérő árnyalatban kapható.

5. Stila Stay All Day Waterproof Brow Colour

Ez egy precíz applikátorral felszerelt csodálatos szemöldök toll. Minden szemöldök típushoz jól alkalmazkodik. Világszerte nők ezrei vélik úgy, hogy bámulatos a precizitása és a vízálló képessége. A toll kompozíciójában méz kivonat, aloe levelek és kamilla is helyet kaptak – egyszerre ápolják és táplálják a bőrt. A Stila szemöldök tolla egyszerűen siklik a bőrön, garantálja a tartósságot. Töltsd ki a hiányos részeket könnyedén! Egyszerűen rajzolj apró vonalakat, amelyek megszólalásig hasonlíthatnak az igazi szőrszálakra, így lesz valóban természetes a végeredmény. Tárold a tollat álló helyzetben, így az sokáig használató marad. A termék vízálló mivoltának és könnyű alkalmazhatóságának hála valósul meg a tökéletes smink jelensége. A formula nagyon kezes, ráadásul abszolút nem kopik. A Stila szemöldök tolla három különböző árnyalatban létezik, így te is ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet. Minden túlzás nélkül, ez a határozott és természetes megjelenésű szemöldök szinonímája.

6. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Az Anastasia Beverly Hills szemöldök tolla könnyedén rajzol plusz szőrszálakat, ezzel adva meg a 3 dimenziós hatást. A vízálló formulája akár a pihe, minden részletében tökéletes, alig lehet felfedezni bármilyen különbséget a festett és valódi szőrszálak között. Mindenkinek le fog esni az álla a szemöldökeidtől, hiszen azok nem csak nagyon egységesek, de természetesek is lesznek. Az applikátor erős és vékony hegye tökéletes további szőrszálak létrehozására. Végre örömödet lelheted a látványos, és telt szemöldök élményében. Ebben a vegán szemöldök tollban semmilyen állati eredetű adalékanyag sincs. Továbbá sem illatanyagokat, sem parabént, sem alkoholt nem tartalmaz. Használat előtt rázd fel, majd tedd közvetlenül a megtisztított és száraz bőrödre. A hiányos területek elfedéséhez figyeld meg a szőr növekedési irányát és ahhoz igazodj. A szemöldök tollal pillanatok alatt dimenziókat javíthatsz a sminked összhatásán!