A dús szempillák sosem mennek ki a divatból. Hogyan lehet hosszabbá és dúsabbá tenni őket? Ez a feladat speciális termékek feladata, könnyű és sűrített szérumok formájában. A legjobb szempilla szérumok nagyszerű eredményeket nyújtanak: mindössze egy hónap alatt szempilláid fenomenálisan nézhetnek ki. Hosszúak, dúsak és merészek lesznek. Melyik szempillaszérum a legjobb? Fedezd fel rangsorunkat, és válaszd ki a leginkább ajánlott és magasan értékelt szérumot. Tudd meg, melyik szempillanövesztő szérum működik a leghatékonyabban!

top 5 szempilla szérum

Mit használjunk a szempillák növekedéséhez?

Hogyan lehet meghosszabbítani és megvastagítani a szempillákat? Ez a szempillákkal kapcsolatos kérdés merül fel leggyakrabban online fórumokon és szépségszalonokban. Kiderül, hogy a legtöbb nő nem elégedett a szempillái kinézetével, és arról álmodik, hogy gyorsan meghosszabbítja és dúsítja azokat, anélkül, hogy a szalonban szempillahosszabbítással kellene bajlódnia. A műszempillák és a szempillahosszabbítás helyett válaszd a sajátodat. Egy jó szérummal 100%-kal meghosszabbíthatod és dúsíthatod a szempilláidat!

Melyik szérum a leghatékonyabb?

A szempilla szérumok hatékonysága a formulájukkal és az egyes összetevők megfelelő arányával függ össze. Érdemes azokat használni, amelyek a jótékony szempilla növekedést jótékony anyagok mellett tápláló és nyugtató összetevőket, például növényi kivonatokat is tartalmaznak. Másrészt jobb elkerülni azokat, amelyek olajat tartalmaznak: a zsírrészecskék megzavarhatják egyes tápláló összetevők behatolását. A leghatékonyabb szempilla szérumok a leggyorsabb eredményt a legrövidebb idő alatt nyújtják.

Hogyan kell használni a szempilla szérumot?

Tiszta, és száraz, sminkmentes bőrre kell felvinni. A mellékelt applikátor segítségével vigyél fel egy kis mennyiséget a szérumból a szempilla vonalra. A szérum felvitelekor ne feledd, hogy a termék nem érintkezhet a szemmel. Jó ötlet, ha közvetlenül lefekvés előtt alkalmazod a szempilla szérumot: így elkerülheted, hogy a szemedbe dörzsöld.

Jó szempilla szérum – mikor láthatók az eredmények?

Ne feledd, hogy a szérum használatakor fontos, hogy rendszeres és kitartó legyél: a termék nem fogja elősegíteni a szempillák növekedését, ha nem használod rendszeresen és elég hosszú ideig. Ha a kezelés legjobb eredményeit szeretnéd elérni (és fenntartani), gondoskodnod kell a rendszeres használatról. Ne feledd azt sem, hogy ha túl hamar abbahagyod a termék használatát, vagy csak alkalmanként használod, a szérum nem biztos, hogy meghozza a várt eredményeket.

A legjobb szempilla szérum 

Nanolash – a legjobb szempilla szérum!

nanolash eyelash serum

FORMULA ÉS HATÁS

A Nanolash a legjobban ajánlott szérum, amelyet még a szépségiparban dolgozó szakemberek is nagyra értékelnek. Ez a szempilla szérum nagyon rövid, jól átgondolt és tökéletesen összeállított formulával rendelkezik. Tartalmazza többek között az értékes összetevők között a szempillákat nyugtató és tápláló szemfűzfa kivonatot, valamint a szempillák növekedéséért, regenerálásáért és erősítéséért felelős összetevőket. A Nanolash kétségtelenül a leggyorsabban ható szérum napjaink szépségápolási piacán: olyan fenomenális szempillákat varázsol, hogy nincs szükség kiegészítő szempillaspirál használatára. Most már azért sminkelheted a szemöldöködet, mert kedved van hozzá, és nem azért, mert muszáj.

EREDMÉNYEK

Minimális idő és maximális hatás? Csak a Nanolash legjobb szempilla széruma működik ilyen jól! Egy hónapon belül szempilláid figyelemre méltó átalakuláson mennek keresztül: regenerálódnak, erősek és tápláltak lesznek, és hosszúra és sűrűre nőnek. A szérum a színüket is javítja: a hajszálak egészen a végekig sötétté válnak. Érdemes megemlíteni, hogy a Nanolash szempillaszérum az inaktív gyökerekre is hat, és stimulálja azokat. Ez növeli a szempillák számát és felgyorsítja a növekedési fázist. Gyönyörű, hosszú és dús szempillákat biztosít mindössze egy hónap alatt!

Több információ a hivatalos honlapon – nanolash.hu

Lashcode – egy ajánlott szempilla szérum

FORMULA ÉS HATÁS

A Lashcode lelkesen ajánlott szempilla széruma szintén nagyon jó termék. Tökéletesen összeállított formulával rendelkezik: tartósítószerektől, szintetikus színezőanyagoktól és illatanyagoktól mentes. A szója- és búzakivonatok, az arginin, a baicalein és a peptidkomplex a gyönyörű, erős és hosszú szempillák receptje. Ez a szempilla szérum gyorsan felszívódik, nem folyik le a szemhéjról, és nem okoz allergiás reakciókat vagy bármilyen kellemetlenséget. Ez a tökéletes szempilla szérum allergiásoknak és érzékeny szeműeknek.

EREDMÉNYEK

Ez a szempilla szérum gyors eredményt biztosít? Mindenképpen! A legfontosabbak közé tartozik: a szempillák gyors növekedése és sűrítése. A Lashcode szempilla szérum tökéletesen erősíti a gyökereket és táplálja a hajszálakat, miközben stimulálja a szunnyadó szőrtüszőket. Ennek eredményeképpen a szempillák feltűnően sűrűvé, dúsabbá és sötétebbé válnak, és nem hullanak tovább. Ezeket a kiváló eredményeket a lehető legrövidebb idő alatt érheted el.

Több információ a hivatalos honlapon – lashcode.hu

Revitalash – szempilla erősítő szérum

FORMULA ÉS HATÁS

Egy másik szempilla szérum, amely figyelmet érdemel, a híres és tisztességes Revitalash. Többféle méretben kapható: 1ml, 2ml vagy 3,5ml; a legköltséghatékonyabb a legnagyobb méret megvásárlása, mivel a többi nem biztos, hogy beválik: a kezelés nem lesz elég hosszú ahhoz, hogy bármilyen hatást kifejtsen. A Revitalash szempilla szérum bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. A készítményben található speciális peptidkomplex (BioPeptin Complex) laboratóriumban előállított összetevő serkenti a szempillák növekedését.

EREDMÉNYEK

A kifinomult formula lehetővé teszi, hogy a Revitalash szempilla szérum nagyszerű eredményeket érjen el és fokozza a haj növekedését. Ezenkívül a Revitalash szempilla szérum erősíti a gyökereket, hogy erősebbé váljanak a tüszők. Ennek eredményeképpen a szempillák nem hullanak tovább, hanem tápláltak és regenerálódnak. Főként a sérült és gyenge szempillák számára ajánlott kondicionáló, amelyet gyakran szempilla hosszabbításnak és egyéb kezeléseknek vetnek alá.

Latisse szempilla szérum – az egyik első a piacon

FORMULA ÉS HATÁS

Ez az egyik első szempilla szérum a szépségpiacon. Valójában gyakran gyógyszereknek, és nem szépségápolási termékeknek minősítik. Ez egy olyan termék, amelyet sok gyógyszertárban megtalálhatsz. A Latisse szempilla szérum szokatlan: egy kis üvegben érkezik, amelyhez külön applikátorok vannak csatolva. Minden egyes spatulát el kell dobni az alkalmazást követően, így valószínűleg a Föld műanyaggal való szemetelésének ellenzői nem fogják szeretni ezt az alkalmazási módszert. A Latisse szempillanövesztő hormont tartalmaz, így sűríti és hosszabbítja a szőrszálakat. Egyformán nagy a támogatóinak és ellenzőinek csoportja.

EREDMÉNYEK

Rendszeres használat esetén a Latisse szempilla szérum meghosszabbítja a szempillákat, és gyorsabban nőnek. A rövid kefével történő felvitel egyeseknek gondot okozhat, ezért ügyelj arra, hogy a termék ne kerüljön a szemedbe. Mennyi ideig kell várni a hatásra? Természetesen türelmesnek kell lenned, és több héten keresztül rendszeresen kell alkalmaznod.

FEG szempilla szérum – érdemes ezt a terméket választani?

FORMULA ÉS HATÁS

Ez egy nagyon népszerű szempillaszérum, elsősorban az alacsony ára miatt. Népszerűsége némileg meglepő, különösen azért, mert ez a szempilla szérum allergiás reakciókat okozhat. A véleménye néha erősen megoszlik, sokan azt állítják, hogy csak az ára miatt nem érdemes FEG-t vásárolni, mivel nem működik olyan jól, mint a többi itt felsorolt szempilla szérum. Néhányan azonban azt mondják, hogy ez egy nagyon jó szempilla szérum, amely javítja a szempillák megjelenését és állapotát. Nem biztonságos a terhes nők számára.

EREDMÉNYEK

Sokan állítják, hogy a FEG valóban jó termék. De rajtad múlik, hogy ezt a terméket választod-e vagy sem, mivel kényes szemkörnyékről beszélünk, úgy gondoljuk, hogy jobb, ha maradsz a professzionális, bevált és lelkesen ajánlott szempilla szérumoknál. Ezért hoztuk létre ezt a rangsort, amely segít kiválasztani a legjobb szempilla szérumot a számodra!