A modern szépség világában a gyönyörűen ívelt és megemelt szempillák a tökéletes smink elengedhetetlen részévé váltak. A szempilla laminálásnak köszönhetően számos nő már pár perc alatt vastag, hosszú és csodásan ívelt szempilla hatást érhet el. A szempilla lifting és laminálás akár otthon is elvégezhető. A megfelelő lamináló szett kiválasztása azonban kihívást jelenthet, a piacon elérhető márkák széles választékát látva. Azért is készítettük el a 6 legjobb szempilla lamináló szett ranglistáját, hogy professzionális eredményt érhess el a saját otthonod kényelmében.

Mi a szempilla laminálás?

A szempilla laminálás lehetővé teszi számodra a szempilláid természetes szépségének fokozását, speciális termékekkel történő megemelését, vastagabbá és hosszabbá tételét. Az eljárás hasonlít a dauerhoz, viszont a hagyományos dauerral ellentétben a szempilla lifting nincs hatással a pillák szerkezetére. Ez azt jelenti, hogy ez a módszer gyengédebb és biztonságosabb. A végeredmény egy gyönyörűen megemelt, hosszabb és vastagabb szempilla lesz. A szempilla lifting hatása akár 8 hétig is tarthat.

Milyen eredményt érhetsz el a szempilla laminálással?

A szempilla lifting és laminálás csodákat tehet a tekinteteddel. Íme néhány hatás, melyeket a szempilla liftinggel és laminálással elérhetsz:

  • Megemelt szempillák – nyitottabbá és kifejezőbbé teszi a szempillákat, melyek hosszabbnak és meghatározottabbnak néznek ki.
  • Vastagabb és hosszabb szempillák – a lifting és lamináló kezelés során használt speciális termékeknek köszönhetően, a szempillák volument kapnak és határozottabbak lesznek. Ezen felül, a kezeléstől hosszabbnak tűnnek, mely a teljes megjelenésnek bájt kölcsönöz.
  • Természetes hatás – a szempilla laminálás természetes és egészséges szempillák hatását nyújtja.
  • Nedvességálló – a szempillák még vízzel vagy szépségápolási termékekkel való érintkezést követően is gyönyörűen megemeltek és határozottak.
  • Tartós hatás – a szempilla laminálás hatása hetekig tart.

DIY szempilla laminálás?

A DIY szempilla laminálást elvégezheted otthon is, feltéve, hogy van megfelelő szempilla lifting és lamináló készleted. Fontos azonban, hogy alaposan olvasd el a használati utasítást a szempilla liftinget megelőzően, és a legjobb eredmény érdekében kövesd a gyártó javaslatait. A piacon található szempilla lamináló szettek nagy részét otthoni és szalon használatra is tervezték. Tartalmazzák az összes szükséges terméket és lépésről lépésre történő használati utasítást, a kívánt eredmények elérése érdekében.

Otthoni DIY szempilla laminálás – a 6 legjobb szett rangsorolása

Melyik a legjobb otthoni szempilla lamináló szett? Melyik szempilla lifting terméket válasszuk? Ranglistánk érdekes javaslatokat kínál mindazoknak, akik egy jó szempilla lifting szettet keresnek. Ez egy olyan termékösszefoglaló, mely kiemelkedő a piacon, a kiváló termékformulájának, elért eredményének és pozitív visszajelzésének köszönhetően.

1. Nanolash Lash Lift Kit – szempilla lifting és lamináló szett

Egy professzionális szempilla lamináló szett, melyet minden nő értékelni fog. A Nanolash szempilla lamináló szett egy nagyszerű választás – nem számít, milyen tapasztalattal rendelkezel. Ez egy szempilla termékekre specializált márka szettje. A Nanolash szempilla lifting szett ívelt és megemelt szempillák hosszantartó és látható hatását nyújtja. Ezen felül, táplálja és hidratálja is a pillákat.

A márka termékével végzett szempilla laminálást követően a lenyűgöző eredmény hatása 8 hétig is eltart! Mit tartalmaz a Nanolash szett? A professzionális termékek adják az alapot. A Nanolash Lash Lift Kit mindent tartalmaz, amire 10 otthoni szempilla laminálás kivitelezéséhez szükséges. 10 tasak aktiváló, 10 tasak semlegesítőt és 10 tasak keratin kondicionálót kapsz. Ezekben a termékekben olyan tápláló összetevők találhatók, melyek tökéletesen kondicionálják a természetes szempillákat. Ezen felül, a szett tartalmaz még egy speciális ragasztót, 3 pár különböző méretű szilikon rudat és 3 szempilla kefét is.

A Nanolash szettnek a használata is nagyon egyszerű. Egy részletes használati útmutatót tartalmaz, mely lépésről lépésre magyarázza el a laminálás kivitelezését. Továbbá egy online videót is kínál a Nanolash, így az otthoni kezelés elvégzése nem okozhat problémát. Ez az egyik legjobb termék a piacon.

✅Tartalmazza az összes szükséges terméket.
✅Kiváló minőségű formulák.
✅Egyszerű használat.
✅10 teljes szempilla lamináló kezelés lehetősége. 
✅Hatása 8 hétig eltarthat.

❌A termék csak online kapható és bizonyos drogériákban.

A Nanolash szempilla lamináló szettet a márka hivatalos honlapján lehet megrendelni – nanolash.hu, valamint vásárlói platformokon, neves gyógyszertárakban, szépségszalonokban és helyi márkaforgalmazóknál.

Nanolash.hu

Vásárolj most

2. Elleebana Lash Lift Kit – szempilla lifting és lamináló szett

Egy átfogó és professzionális szempilla lifting szett. Az Elleebana Lash Lift egy olyan termék, melyet nagyszámú felvitele különbözteti meg a többitől. Segítségével akár 15-60 kezelést is elvégezhetsz, így hónapokig kitart. Mielőtt azonban megveszed, fontos tudni, hogy az otthoni lehetséges alkalmazások száma a 15 kezeléshez lesz közelebb. Mindez a készlet megtervezésének köszönhető.

Amikor otthoni szempilla liftinget készítünk, nyissuk ki a 15 pár tasak egyikét. Mindegyik 4 alkalmazáshoz elegendő, amit viszont rövid idő alatt fel kell használni. Ez az oka annak, hogy az egy nap alatt sok vendéget kezelő profi kozmetikusoknak lesz a legnagyobb előnyük ennek a szettnek a használatából.

Lehetővé teszi számodra, hogy csupán 20 perc alatt elvégezd a teljes szempilla lifting és laminálást. Az eredmény? Megemelt szempillák, melyek sokkal egészségesebbnek néznek ki, és így már nincs szükség szempilla göndörítőre sem. A készlet fő hátránya az ára, amely sokkal magasabb, mint a versenytársaké.

✅A hatás hetekig tart.
✅A szett tartalmazza az összes szükséges terméket.
✅Meglehetősen egyszerű a használata.
✅Kiváló minőségű termékek.

❌Nagyon magas ár.
❌Otthoni használat esetén nehéz az összes terméket felhasználni.

Az Elleebana Lash Lift szett online rendelhető meg a márka honlapjáról, valamint vásárlói platformokon.

3. Thuya szempilla lifting és lamináló szett

Ez a szett nem csak szempillákra való. A Thuya márka szettje egy 2 az 1-ben termék, mely lehetővé teszi a szemöldök liftinget és laminálást is. Segítségével ívesebbé teheted a természetes szempillákat, miközben megformázhatod a rakoncátlan szemöldököt is. Mindez a tartós gél megfelelő formulájának köszönhető, amely tioglikolsavat tartalmaz.


A gélen mellé a szetthez egy semlegesítő és ragasztó is tartozik. A gyártó még egy pár szilikon rudat és egy fa applikátor pálcikát is beletett a csomagba. Ez a készlet nagyon sokáig tart, mivel minden formula egy 15 milliliteres üvegcsében található. Ezért ennek segítségével több alkalmazást is elvégezhetsz.


A hátránya viszont a szilikon rudak – S-től L-es – méretének hiánya. Amennyiben szükséged van rá, külön meg kell venned azokat, amely sajnos nem kívánatos extra költséget jelent.

✅Több alkalmazás elvégzésének lehetősége.
✅Lehetőség a szempillák és szemöldök egyidőben történő laminálására. 

❌Nem tartalmaz kondicionálót.
❌Csupán egy pár M-es méretű rúd jár hozzá.

A Thuya szempilla lamináló szett online rendelhető meg a gyártó honlapján, valamint vásárlói platformokon.

4. MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit – szempilla lifting és lamináló szett

Egy átfogó otthoni szempilla lamináló szett, amely 6 hétig tartó eredményt biztosít. A Keratin Lash Lift Kitet a hozzá tartozó jelentős számú kiegészítő különbözteti meg a többitől. Ez azért van, mert a szükséges termékeken felül a gyártó biztosít különböző keféket, emelő pálcát, valamint szempárnákat és szilikon rudakat is.

A Miya szempilla lifting szett egy komplett termék, amit még a teljesen kezdőknek is állítólag könnyű alkalmazni, valamint hosszantartó eredményt is nyújt. Az ezzel végzett szempilla lifting és laminálás lehetővé teszi, hogy hetekig élvezd a táplált és megemelt pillákat. A termék keratinban és más értékes összetevőkben gazdag, mely plusz előny.

✅Az összes szükséges terméket tartalmazza.
✅6 hétig tartó hatás.

❌A termékek üvegcsékben vannak, ami miatt veszíthet tulajdonságaiból.

A MIYA szempilla lamináló szett online rendelhető meg a gyártó honlapján, valamint vásárlói platformokon.

5. Fleeky Lashlift Kit – szempilla lifting és lamináló szett

Egy olyan otthoni szempilla lifting szett, amely vegán és állatokon nem tesztelt termékekből készült. Ezen felül egy komplett szett, amely az összes szükséges terméket tartalmazza a szempilla lifting és laminálás elkészítéséhez, a szilikon rudakat is beleértve. Pontosabban 2 párat – egy S méretben, a másik pedig M méretben. A szettben található még emelő és lamináló termékek, ragasztó, két kefe, négy termékfelviteli pálcika és két fésű.

Ami viszont hátránynak tekinthető, hogy a szett tartalma csupán 2-4 alkalmazásra elegendő. Ezért nem jó választás hosszú távra, szükséged lesz hamarosan újabbak vásárlására. Azok számára, akiknek fontos a több termék, a gyártó elkészített egy bővített változatú készletet, amely 5-10 kezelést biztosít.

✅A szettben megtalálhatók az alapvető termékek.
✅Hetekig tart a hatás.

❌Korlátozott számú alkalmazásra elegendő.
❌A rudak csak 2 méretben kaphatók – S és M.

A Fleeky szempilla lamináló szett online vásárolható meg a gyártó honlapján, valamint vásárlói platformokon.

6. Zola szempilla lifting és lamináló szett

Egy innovatív megközelítés a szempilla lifting és lamináláshoz. A Brow&Lash Reconstruction System szett egy olyan termék, amely a többi, ranglistán található terméktől eltér. Ennek oka, hogy a Zola márka úgy döntött, hogy teljesen máshogy közelíti meg az otthoni szempilla lifting és laminálás témáját. A szett nem tartalmaz semmilyen kiegészítőt, mint a szilikon rudak, speciális applikátorok, kefék, fésűk vagy pálcák. Ehelyett csupán 3 üvegcse speciális formulát kínál.


Ezekből mindegyik megfelel a szempilla lifting és laminálás 3 lépésének. Helyes sorrendben fel vannak címkézve: Step 1 – Protein Strong Lifting. Ennek a terméknek a célja a természetes szempillák előkészítése a megemelésre és göndörítésre. Ezért tartalmaz olyan összetevőket, melyek feloldják a keratinkötéseket és megnyitják a pillák kutikuláját.


A második lépés a Protein Fixer – ez újraépíti a keratinkötéseket, majd tovább táplálja a szempillákat. A harmadik lépés pedig a Protein Care, amely lehetővé teszi a természetes szempillák feltöltését értékes tápláló összetevőkkel. A formuláját úgy alakították ki, hogy amennyire csak lehet, hidratálja a szempillákat és biztosítsa azok egészségét.

✅Több laminálás kivitelezésének lehetősége.
✅A hatás hetekig tart.

❌Nem tartalmazza a lamináláshoz szükséges kiegészítőket.
❌Nincs hozzá szilikon rúd.
❌Magas az ára.

A Zola szempilla lamináló szett online vásárolható meg a gyártó honlapján, valamint vásárlói platformokon.

A legjobb szempilla lifting szettek – rangsorolás összefoglalója

A megfelelő DIY szempilla lamináló szett kiválasztása nagyon fontos a látványos eredmények elérése érdekében. Ezért érdemes befektetni kiváló minőségű termékekbe, melyek nem csupán gyönyörű megjelenést, hanem szempilláid egészségét és jó állapotát is biztosítják. Fedezd fel a gyönyörű és megemelt szempillák titkát.