A nők különböző termékeket és kezeléseket próbálnak ki, hogy elérjék a mindig is megálmodott hatást. A természetes szempilláknak azonban megvan az életciklusa, 3 hónap után újaknak kell helyet adniuk. Így az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák tűnnek a legjobb módszernek a szempillák dúsítására!

A DIY szempilla hosszabbítás rangsorolása – biztosítják, hogy elérd a célodat!

A szépségpiac folyamatosan fejlődik. Így nem meglepő, hogy a nők nagy érdeklődéssel és figyelemmel követik az összes új trendet és kiadványt. A fürt szempillák megjelenése minden bizonnyal érdeklődést váltott ki. DIY szempilla hosszabbítás? A fürt szempilláknak köszönhetően ez nemcsak lehetséges, hanem egyszerű is!

Ez a termék igazi forradalomnak számít a szempillaformázásban. Biztosítja, hogy percek alatt látványos eredményt érj el.

Több szépségápolási márka is elkezdte kiadni termékeit. A marketing erőfeszítések kiterjedtek, emiatt a nők egyre inkább elgondolkodnak azon, hogy mely fürtök szempillái érdemelnek valójában figyelmet.

Ezért ez a rangsor különböző márkák termékeit foglalja magában. Mindegyik fürt szempillát otthoni használatra tervezték. Mindegyiküknek gyors, egyszerű és tartós alkalmazást kell biztosítania.

Mindazonáltal láthat néhány különbséget az egyes otthoni szempilla hosszabbításhoz szükséges készletek között. A részleteken múlik, hogy az alkalmazás valóban könnyű és kellemes lesz-e, vagy pedig egy kicsit több gondot okoz.

Műszempillák otthoni alkalmazáshoz – mely termékek emelkednek ki?

A legtöbb nő számára meglehetősen problémás lehet a fürt szempillák kiválasztása a DIY alkalmazáshoz. A helyi és online szépségboltok hemzsegnek a különböző márkák termékeitől. Mindegyikük csábítónak tűnhet.

Nem szabad azonban elfelejtened, hogy sok gyártó ígéretei gyakran nem igazolódnak be a valóságban. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk!

1. Nanolash fürt szempillák – DIY szempilla hosszabbítás 

Fürt szempillák DIY felhelyezéshez - Kezdő készlet

A rangsort a legerősebb jelölttel kezdjük. A legkisebb kétség nélkül ezek a Nanolash DIY szempilla hosszabbításai kell, hogy legyenek. A márka élen jár a különböző szempillaápoló és -formázó termékekkel.

A Nanolash nemrégiben adta ki a DIY Lash Extensions-t otthoni alkalmazásra. A termék azonnal rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a nők körében. Mi több, a hölgyek lelkesen osztják meg róla a pozitív véleményeket az interneten.

A DIY szempilla hosszabbítás készletben vagy egy csomagban kapható. A doboz 36 fürt szempillát tartalmaz. Egy alkalmazáshoz átlagosan 4 fürtöt kell használni. Ennek eredményeképpen egy dobozból 4 szempilla megjelenést tudsz létrehozni, vagy sokkal többet, ha úgy döntesz, hogy újra felhasználod a szempillákat – számos vélemény szerint a Nanolash fürt szempillák újrafelhasználhatók.

Továbbá, hatalmas választék van a fürt szempillákból, amelyek közül választhatsz. Minden tok 3 hosszúságú szempillát tartalmaz: 10, 12 és 14 mm-es. Emellett 8 stílusból is választhatsz. Könnyen kitalálhatod, hogy ez korlátlan lehetőséget ad a szempillák formázásához. A DIY Lash Extensions jól működik mind az orosz volumenű szempillákhoz, mind a mindennapi viselethez való kíméletes szempilla hosszabbításhoz.

A DIY szempilla hosszabbítások stílusos, szemet gyönyörködtető dobozban érkeznek, amely megvédi őket a szállítás közbeni sérülésektől, és lehetővé teszi a kényelmes tárolásukat.

Érdemes megjegyezni, hogy egy komplett szempilla hosszabbító készlet is kapható. Ez, a fürt szempillák mellett tartalmaz:

  • Nanolash bonder – a fürtök ragasztására szolgál, és mindössze 30-60 másodperc alatt válik ragacsossá;
  • Nanolash sealer – segít eltávolítani a ragadós réteget, amelyet a bonder hagyott maga után;
  • szempillacsipesz – rozsdamentes acélból készült;
  • eltávolító – lehetővé teszi a fürt szempillák problémamentes eltávolítását.

A DIY szempilla hosszabbítás egy prémium termék. Ezek a puha és könnyű fürt szempillák tökéletesen illeszkednek a természetes szempillákhoz. Az érzékeny szeműek tulajdonosai is hasznukat vehetik! A Nanolash otthoni alkalmazásra szánt műszempilla fürtjei nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat. Tökéletesen illeszkednek a szemhez, és kiemelik a tekintetet. A felhelyezés 10 percet vesz igénybe, a hatás pedig akár 5 napig is kitart, nem számít, mi történik.

A fenti előnyöket figyelembe véve nem csoda, hogy a DIY Lash Extensions megérdemelte az első helyet a rangsorunkban!

2. Amor Lashes QuickLashes Starter Kit

Az Amor Lashes egy olyan márka, amelynek szintén célja, hogy megkönnyítse a nők számára a telt szempillák megszerzését. Ennek ellenére az Amor Lashes szempillái nem érdemlik meg, hogy a rangsor vezetőjének nevezzük őket.

Kiderült, hogy ezeknek a szempillafürtöknek a felhelyezése egy kicsit nehezebb lehet, mint a Nanolash fürt szempilláké. Ez a bonder kialakításának köszönhető, amely egy nem túl pontos applikátorral érkezik. Ez okozhat némi nehézséget az alkalmazás során. Köztudott, hogy az egyenetlenül alkalmazott bonder gyakorlatilag lehetetlenné teszi a műszempillák megfelelő felhelyezését.

Ezen hátrányok ellenére az Amor Lashes QuickLashes Starter Kit felkeltheti az érdeklődést. A készlet C göndör típusú fürt szempillákat tartalmaz 3 hosszban, amelyek közül választhatsz. Ezen kívül a készlet tartalmazza a szükséges kiegészítőket is.

A gyártó kijelenti, hogy egyetlen alkalmazás hatása állítólag 5 napig tart. Ez azonban nagyban függ a megfelelő alkalmazástól. Tekintettel arra, hogy a nőknek e tekintetben problémáik adódhatnak, feltételezhető, hogy ezeket a fürt szempillákat olyan nőknek tervezték, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal.

3. Lilac St Intro Starter Kit

A Lilac St Intro Starter Kit fürt szempillák következnek a rangsorban. Ez egy meglehetősen klasszikus és alapvető készlet kezdőknek. Lehetővé teszi, hogy viszonylag rövid idő alatt elkészítsd saját szempilla hosszabbításodat.

A gyártó szerint körülbelül 15 percet vesz igénybe ezeknek az előre elkészített szempillafürtöknek a felhelyezése. Szükséges azonban a szempillák megfelelő előkészítése. Ideális esetben először szempillagöndörítővel göndörítsd meg őket, majd enyhén kend be őket szempillaspirállal. Sajnos a Nanolash fürt szempillákkal ellentétben a Lilac St szempillákat meglehetősen vastag sörték jellemzik. WOW-effektust biztosítanak, de a természetes szempilláiddal való összemosásuk kicsit nehezebb lehet.

A Lilac St Intro Starter Kit 5 hosszúságú fürt szempillákat tartalmaz – 8 és 18 mm között. Nem minden stílus azonban ugyanolyan hosszúságú. Egyes típusok csak 2 hosszban, például 10 és 12 mm-es hosszban kaphatók. Ez viszont némileg korlátozhatja a szempilla kinézetének testreszabását.

A Lilac St műszempillák tartósak. Állítólag körülbelül 4 napig tartanak. A megfelelő ápolásukhoz azonban egy kis időre van szükség. Arról sincs egyértelmű információ, hogy újrafelhasználhatóak-e – a véleményezők véleménye erősen megoszlik ebben a kérdésben.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

A következő hely ebben a táblázatban a TATTI Invisi-Lash Kit szempilláké. Ezek az otthoni használatra szánt szempillafürtök könnyűek és puhák. Ezek a fürtök háromféle hosszúságban kaphatók. A készlet a műszempillákon kívül tartalmazza az alkalmazáshoz szükséges kiegészítőket is. Az értékelők azonban rámutatnak, hogy a mellékelt applikátor nem a legjobb formájú. Ez viszont megnehezítheti a szempillák felhelyezésének egész folyamatát.

A gyártó biztosítja, hogy a szempillák mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők. Egyetlen alkalmazás hatása állítólag több napig tart. A DIY Lash Extensions esetében akár 5 napig is élvezheted a szempillák viselését. A TATTI Invisi-Lash Kit sajnos nem ad egyértelmű választ ebben a tekintetben.

Néhány felhasználó arra is rámutat, hogy a készlet nem tökéletes állapotban érkezett hozzájuk. Sajnos a TATTI Invisi-Lash Kit nem büszkélkedhet minőségi csomagolással, mint a Nanolash fürt szempillái. A csomagolás gyenge minősége a felbontás után a fürtök tárolását is megnehezíti.

5. Lashify Starter Kit

Következnek a Lashify Starter Kit szempillái. Ezek az otthoni alkalmazásra szánt szempillaklaszterek puhaságukkal és könnyedségükkel tűnnek ki. Az előzőekhez hasonlóan itt is többféle stílus és hossz közül választhatsz.

A Lashify Starter Kit a többi tartozékkal együtt jár a könnyű DIY szempilla hosszabbításhoz. A gyártó szerint az alkalmazás 10 perc alatt elvégezhető. A felhasználók azonban ezt nem erősítik meg a véleményükben. Jelzik, hogy az első próbálkozás a fürtök felhelyezésére nem volt a legkönnyebb. Érdemes megjegyezni, hogy ilyen vélemények nem jelentek meg a Nanolash szempillái esetében. Ez a gyakorlatban nagy jelentőséggel bír, mivel a Lashify készlet a legdrágább ilyen jellegű termék a szépségpiacon, és a csomag csak 10 klaszter szempillát tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ha az első alkalmazás nem sikerül, akkor egy újabb utántöltő csomagot kell rendelned, hogy újra próbálkozhass. Nem olcsó, és szintén csak 10 fürtöt tartalmaz.

Maga a tartósság is hagy kívánnivalót maga után. A gyártó leírása szerint “több napig” tart. Tehát nincs egyértelműen kijelentve, hogy 2, 3, vagy esetleg 5 napig tartanak. Arra is törekedni kell, hogy a klasztereket ne tegye ki mechanikai sérülésnek. A néhány napos élettartam a félig tartós szalonos szempillahosszabbítások árán itt aligha kedvező szempont.

6. A KISS Falscara Starter Kit

A KiSS Falscara Starter Kit mindenki mástól kicsit eltérő műszempillákat biztosít. Vékonyak és olyan finomak, mint egy toll. Ez viszont azt jelenti, hogy bár természetesnek tűnnek, eléggé érzékenyek lehetnek bármilyen sérülésre. Nagyon óvatosan kell bánni velük.

A KISS márkájú fürt szempillák mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők. Úgy tűnik, hogy a felhasználók megerősítik ezt az állítást. Vannak azonban fenntartások az állítólagos tartóssággal kapcsolatban. A gyártó azt állítja, hogy a KISS Falscara Starter Kit szempillái akár 5 napig is kitartanak. A véleményekben azonban a felhasználók egyértelműen jelzik, hogy néhányuknál a szempillák megjelenése már 2 nap után elkezdett veszíteni esztétikájából.

Az otthoni alkalmazásra szánt fürtök különböző méretekben és stílusokban állnak rendelkezésre, amelyek közül választhat. Így a KISS műszempillái lehetővé teszik, hogy bármilyen szempilla megjelenését létrehozhasd. Használhatod őket orosz volumenű szempillák létrehozásához, de a mindennapi viselethez is gyengéd szempilla hosszabbításokra. A Nanolash fürt szempillákkal ellentétben azonban ennek a terméknek a tartóssága meglehetősen kérdéses.

Azt is tudnod kell, hogy a márka fürt szempilláit minden este be kell vonni egy külön megvásárolható overnighterrel, hogy meghosszabbítsd a tartósságukat. A formulája viszont alkalmatlanná teszi a fürtöket az újrafelhasználásra, miután levették őket.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

A Glamnetic Lash Extension Kit szempillái többféle méretben és stílusban kaphatók, és amelyek közül választhatsz.

Ezek a szempillák 15 perc alatt felhelyezhetők. Ez valamivel hosszabb idő, mint például a Nanolash DIY Lash Extensions. Ezenkívül néhány felhasználó problémákat jelentett a készlethez mellékelt applikátor formájával kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy a hegyét nem úgy tervezték, hogy megragadja a vékony és finom szempillákat.

Mindazonáltal a Glamnetic Lash Extensions Kit figyelmet érdemel. Ezekkel a műszempillákkal bármilyen stílust létrehozhatsz, amit csak szeretnél. Elég vékonyak, ezért a hölgyeknek alkalmazásonként egy kicsit több szempillaspirált kell használniuk.

Sajnos a gyártó nem jelzi egyértelműen, hogy mennyi ideig viselhetők. Csak azt hangsúlyozzák, hogy a Glamnetic Lash Extensions Kit fürt szempillák több napig viselhetők. A Nanolash szempillák esetében ez 5 nap vagy még több nap volt. Itt azonban egy kicsit kísérletezni kell. Természetesen ez az egyik legnagyobb hátránya.

DIY szempilla hosszabbítás – mit tanultunk a rangsorolásból?

A fenti rangsor 7 olyan termékből állt össze, amelyekkel otthon könnyen elvégezhető a DIY szempilla hosszabbítás. Ez tartalmaz egy válogatást a kényelmes fürt szempillák alkalmazásához, amelyek apró részletekben különböznek.

A Nanolash cég DIY szempilla hosszabbításai a vezető szerepet töltik be ezen a területen. Ezek a fürt szempillák jelentősen megkülönböztetik magukat a versenytársaktól. Teljes szabadságot biztosítanak a szempillák formázásakor.

A választás csak rajtad áll.