A szemöldökformázó szappan használata mostanában az egyik legnépszerűbb eljárásnak számít. Az úgynevezett szappanszemöldökök leigázták az Internetet! De hogyan is választhatjuk ki a legjobbat, amikor a kínálat végtelennek tűnik? Az alábbiakban a mi ajánlásainkat találod! 

a legjobbra értékelt szemöldök szappanok

Összeszedtük az általunk leginkább kedvelt 6 szemöldökformázó szappant, amelyek pillanatok alatt bámulatos eredményt hoznak. Olvasgasd végig a mi értékeléseinket, hogy aztán ki tudd választani a számodra legmegfelelőbbet.

A 6 LEGJOBB SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ SZAPPAN

TOP 1. NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP

nanobrow eyebrow styling soap

Mérete: 30 g

A géles formulájú szappan világszerte már nagyon sokakat levett a lábáról. Először is nem kell hozzá nedvesség, vagyis bárhol bevethető! Az egyedi géles textúrájának hála még a legmakacsabb szálakat is egy pillanat alatt irányba állítja. Mindegy, hogy stílusosan vastag vagy elegáns megjelenésre vágysz – a Nanobrow Eyebrow Styling Soap mindig tökéletesen beválik. Ajándékozd meg magad tökéletes szempillákkal! Ha szeretsz kísérletezni valami különlegessel, ami nem szemöldökceruza, pomádé vagy pora, akkor a szappan tökéletes lesz számodra. A szemöldökök elmozdíthatatlanok lesznek, még akkor is ha más sminket nem is viselsz. Ezt a könnyen használható terméket felhasználhatod arra, hogy semmi perc alatt bámulatosan nézz ki. A kézre álló kis kefével egyszerűen vegyél fel némi terméket, majd simítsd végig az íveken, amíg olyan nem lesz a végeredmény, ahogyan elképzelted. Ennyi! Ez a gél állagú szappan sokkal dúsabbnak és teltebbnek láttatja majd a szemöldököket. Tedd le a voksodat emellé a közönségkedvenc mellé és gyönyörködj minden nap a szépséges ívekben.

Több információ a hivatalos honlapon nanobrow.hu

TOP 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Mérete: 25 g

Hallottál már erről a csodatévőről? Ez a Hollywood-inspirálta szemöldökformázó szappan még a legrendetlenebb szemöldököket is egy pillanat alatt megregulázza. Mindegy, hogy hiányos a szemöldököd számára keresel támogatást, vagy a kósza szálakat reguláznád meg, ez a szappan minden küldetésben a támaszod lesz. Csodaszép telt szemöldökökre vágysz? Ennek a kozmetikumnak hála a szemöldököd lehet dús, természetes és szépen meghúzott egyszerre. Az aprócska üvegcse befér a kézitáskádba, így mindenhová magaddal viheted. A benne található hidratáló összetevőknek hála a szemöldök smink nélkül is elbűvölő lesz. Ez a formázó szappan a profik egyik nagy kedvencének számít. Nem szükségszerű, hogy a megfelelően ápolt szemöldökök megmaradjanak álomnak!

TOP 3. LASH BROW STYLING SOAP

Mérete: 50 g

Egy szemöldökformázó szappan valamivel nagyobb kiszerelésben. A könnyű használatának hála hosszantartó eredményt és formázhatóságot garantál. A Lash Brow Styling Soap nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, mert tökéletes a hétköznapi smink megalkotásához. Az alapanyagok innovatív kombinációjának hála a szemöldök jobb állapotú és határozottabb vonalú lesz egész napon át. Más smink termékekkel is nagyszerűen kombinálható. A könnyű formulája egyszerűen végigsiklik a szálakon, így adva fenomenális kinézetet sok órára. A kellemes illatának hála a szemöldökformázás igazi kényeztetésbe fordul át. Ennek a terméknek hála a szemöldököd formája egész nap bámulatos lesz.

TOP 4. HULU EYEBROW STYLING SOAP

Mérete: 30 g

Az egyedülálló szemöldökformázó szetthez jár egy kétoldalú ecset. Segítségével megvalósíthatod álmaid szemöldökeit. A kétoldalú applikátor kefés végével egy pillanat alatt kényelmesen szépítgetheted és formázhatod ezeket. A forradalmi alapanyag kombó álmaid szemöldökével ajándékozhat meg. A formula más szemöldökformázokkal egyidejűleg is képes kifejteni a hatását. Tökéletes és tartós szemöldökformázó? Neked sem lehetetlen! A kellemes formula tökéletesen kiegyenget minden egyes szálat, míg az alkalmazása kellemes és egyszerű.

TOP 5. IBRA MAKEUP BROW SOAP

Mérete: 20 g

Ez az átlátszó szemöldökformázó szappan lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt bámulatos megjelenésed legyen. A bársonyos textúrája miatt tökéletesen eloszlik a szemöldökökön, nem hagyva maga után fehér foltokat, vagy zsíros végeredményt. A szappan remek alapnak szolgál más színezett termékekhez. A termékkel megfelelően formázhatod az íveidet, akát egész napra megoldva a kérdést, illetve ezzel a természetes szépségét is fokozhatod. A kényelmes ecsetre felvett kevés szappannal egyszerűen fésüld végig a szálakat felfelé tartó mozdulatokkal. Minden nap, gyorsan megfelelő formát kölcsönözhetsz a szemöldöködnek, és elkápráztatva mindenkit a mesés megjelenéseddel.

TOP 6. LAMEL BROW FIXING SOAP

Mérete: 13 g

Az utolsó tételünk a listán egyben a legkisebb is. Az áttetsző szappanhoz jár egy kúp alakú kefe, melyet kifejezetten a szemöldökök formázására és alakítására találtak ki. A gélszerű állagának hála a formázás pofonegyszerű, ki se kell tenned a lábadat otthonról laminált szemöldökök nélkül. Vele a szemöldökeid egész napon át tökéletesek maradnak. Tartós formulájával a csodaszép szemöldökök minimális erőfeszítéssel alkothatóak meg. Egyszerűen fésüld át a szemöldökeidet és formázd őket a kívánt módon.

Hogyan alkossuk meg a tökéletes szappanszemöldököt?

A szappannal történő szemöldökformázás igazán könnyű és élvezetes művelet. A Nanobrow szappanjához még víz sem kell, azonban a listán szereplő többi elemről általánosságban elmondható, hogy nedvességre van szükség. 3 lépésben a tökéletes szappanszemöldök:

  1. Lépés: Vegyél fel az ecsettel egy kevés szappant. Nedvesítsd be a szappant vagy az ecsetet ( kivéve persze, ha a Nanoil szappanjáról van szó).
  2.  Lépés:  Addig fésülgest a szemöldökeidet, míg a kívánt formát nem kapod.
  3. Lépés: Élvezd a tökéletesen formázott szemöldököd tartósságát!

Látod milyen egyszerű? Most könnyedén kiválaszthatod a kedvenc szemöldökformázó szappanodat, amellyel nem csak bámulatosan fogsz festeni, de a szemeid szépségét is kiemeli.