Lehetséges, hogy mindig tökéletesen formázott szemöldökeink legyenek, és smink nélkül is jól nézzenek ki, függetlenül attól, hogy hány óra van?! A Nanobrow Lamination Kit-nek köszönhetően ez megvalósítható! Ma bemutatunk egy készletet a félig tartós szemöldök emeléshez és lamináláshoz, amellyel hat hétig élvezheted a hibátlan íveket. Elfelejtheted a rengeteg kozmetikumot és az időigényes sminkelést! Próbáld ki a NANOBROW lamináló készletét

szemöldök laminálás otthon

Mi az a Nanobrow Lamination Kit?

Ez egy praktikus DIY szemöldök lamináló készlet, amely mindent tartalmaz, ami a gyors, egyszerű és biztonságos otthoni és szalonbeli lamináláshoz szükséges.

Mit tartalmaz:

Szemöldök ragasztó (7ml / 0.24 fl oz), StepOne (1.lépés) Lifting oldat (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo (2.lépés) fixáló (5ml / 0.17 fl oz) és a kezelés elvégzéséhez elengedhetetlen tartozékok. A Nanobrow megfelelően kidolgozott szemöldök lamináló megoldásaival gyorsan és egyszerűen formázhatod szemöldöködet, amelyek hat hétig lenyűgözőek maradnak! A professzionalizmus, az egyszerű alkalmazás, a költséghatékonyság (egy készlet 10 lamináló kezeléshez elegendő), valamint az egyszerű használati utasítás a legnagyobb előnye ennek a DIY lamináló készletnek.

lamination kit nanobrow

Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet

Látogass el a nanobrow.hu oldalra, és fedezd fel a tökéletesen formázott szemöldökhöz való termékeket 

Nanobrow Lamination Kit: 7 ok, amiért érdemes használni 

#1 TELJES SZETT OTTHONI SZEMÖLDÖK LIFTINGHEZ ÉS LAMINÁLÁSHOZ

A Nanobrow Lamination Kit egy kifinomult és ajánlott szemöldök lamináló készlet, amely mindent tartalmaz, ami szemöldököd formázásához elengedhetetlen: az emelő és rögzítő oldatokat tartalmazó flakonok, a ragasztó és az applikátorok, amelyekkel gyorsan elvégezheted a kezelést – minden benne van a készletben!

#2 NANOBROW LAMINATION KIT BÁRMILYEN SZEMÖLDÖKRE

Vékony, ritkás vagy sűrű a szemöldököd? A Nanobrow Lamination Kit segítségével minden szemöldök a lehető legjobban fog kinézni! Laminálja a vékony, vastag és bozontos szemöldököt is.

#3 BÁMULATOS HATÁS 

A kezelés után a szemöldököd pontosan formázott, vastagabb és dús lesz. A Nanobrow Lamination Kit-nek köszönhetően nem kell szemöldöksminket használnod, hacsak nem akarod! Hetekig élvezni fogod a szép és tökéletes formájú szemöldöködet!

#4 KÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐ UTASÍTÁSOK ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLAT 

Ez a kiváló szemöldök lamináló készlet a részletekre való odafigyeléssel készült: világos használati utasításal és számozott flakonokkal érkezik, így otthon is laminálhatod a szemöldöködet, és elérheted a csodálatos hatást.

#5 TÖKÉLETES SZEMÖLDÖK SOK HÉTEN ÁT, IGAZÍTÁS NÉLKÜL!

Határozottan ez az a termék, amitől kényelmesen és magabiztosan érezzük magunkat: nem kell ellenőrizni, hogy a szemöldök smink elkenődött-e, mert a Nanobrow Lamination Kit gondoskodik róla, hogy sok ideig kitartson! A kezelés több hétig tökéletes formában tartja a szemöldököt. 

#6 LAMINATION KIT PROFESSZIONÁLIS SZAKEMBEREKNEK ÉS OTTHONI HASZNÁLATRA EGYARÁNT

Könnyű használat, egyszerű utasítások és számozott üvegek, nem kizárólag otthoni használatra. A szemöldökformázó készlet magas minősége, precizitása és szuper hatékonysága miatt olyan szédületesen jó választás a szakemberek számára.

#7 NANOBROW LAMINATION KIT PÉNZTÁRCABARÁT!

A formulát úgy tervezték, hogy hosszú távú, akár hat hétig tartó hatást fejtsen ki, míg maga a készlet 10 használatra elegendő! Hónapokig élvezheted a hibátlan szemöldöködet!