Minden sminkművész és szakácsok tudják, hogy a helyes otthoni ételkészítés és táplálkozás a kulcstörekvések a nagyobb önbecsüléshez, de ugyanez igaz a megjelenésünkkel is. Amikor jól kinézünk, általában jobban érezzük magunkat. Azonban a modern életmódokban gyakran szorít az idő és gyakran sminkünkbotrányt szenved a nap folyamán, hogy már ne is beszéljünk a helyes feltöltésről. Annak érdekében, hogy megvédje sminkét napközben és újítsa fel, keressünk néhány különleges trükköt a permetezőkészítők előnyeire, hogy megbizonyosodhassunk róla, hogy rendben van. Tehát, itt vannak, remek apró különlegességek, amelyek megkönnyítik, hogy napközben kinézzen, mint egy milliomos, miután elvégezte a sminkelést.

1. Lépés: Mindig viseld a Tinted Moisturizer-t

Azoknak, akiknek az idő szűkössége egyáltalán nem engedi, hogy alapos sminket csináljanak, a femmes tippjei közé tartozik a tonalizált hidratálás használata. Befejezés céljából használja a bőrének megfelelő festékű hidratáló lágyítót, majd végezzen el egy egyszerű szemsminket, mielőtt kiment otthonról reggel. Ez a tipp nemcsak a kész sminkidőre korlátozódik, de a smink fokozatos frissítésére is. A bőr sima és puha megjelenése nemcsak a sminktől függ, hanem a megfelelő hidratálástól is, amely segít a sminkelés késői frissítésében.

2. Lépés: Univerzális Palette

A Palette-ek segítenek elveszíteni az időt, amit sminkhez használ, és ha egy korlátozott készsentetlen előre kiválasztott barnák, rozsdavörösök és aranyokat tartalmaz, akkor csak biztosan megfelel a nap bármely szakában történő felújításnál. Emellett egy univerzális palettát könnyen be lehet illeszteni a táskába, így bárhová magával viheti a szemet.

3. Lépés: Korrektorok és Púderek

Amikor a sminkje meglazult, olvasson el egy kis hideg arckorrektort a T-vonalak és a homloka körül. Egyébként, finoman is sztippelje a korrektorát a bőrébe, hogy biztosabb sejtekkel fokozódhasson a sminkelés. Ha ragasztja az arca sminkelését, használjon egy kis recés púdert, hogy megerősíthesse az ingert, és megszüntesse a túlzottan selymes hatást. Bármikor, bármilyen típusú púderrel zárhatja a kontúrozást, és biztosan megőrzi a sminkje tökéletességét minden nap.

4. Lépés: Fixáló spray

Rengeteg reggel ébred sminket, nem szabad figyelmen kívül hagyni a nagyszerű kulcsfontosságú lépést. A fixáló spray segíti a tartós sminkelés megőrzését egész nap. Ne feledje, hogy az éjszakai smink még mindig szem előtt kellene tartani, hogy napközben zavarják a bőrpír, a bőr színezés és a szárazság. A bőrápolás és a sminkerélynek megfelelő tisztítási szokások kerülésére, hogy kiváló és természetes napszínezés maradjon egész nap. Az eső, a fény vagy a szél is kórosíthatja sminkje megjelenését, ezért helyesen alkalmazza a rögzítő spray-t, hogy garantálja magának a szép sminkelést.

5. Lépés: Kreatív Highlight

Ha a smink ráfázott a nap folyamán, akkor próbálja meg túlságosan felszínezni. A fényerőadók fantasztikus módja annak, hogy feltöltse arcát, miközben a szemek állítják hangulatát, és a smink feltöltését kiaknázva. A hordható árnyalatok különösen kívánatosak, hogy a nap folyamán friss megjelenésünket naponta megújítsuk. Általában a szempilláktól, a hátulról és a homlokról indulva, bizonyos részeket kiemelhetünk, és természetes módon erősíthetjük az arcszínezést.

6. Lépés: Krém Szájrajzolók

Azoknak, akik naponta viselnek szájszínt, rendszeresen eltűnnek. Ha úgy tűnik, hogy sminkje nem teljesen kész, az utolsó pillanat felújítása lehet krémszájszínesítés. Krémes tónusú megoldások káprázatos megoldást jelentenek az napközben sminkhez rögzítéséhez. Könnye bejövő vonalat készíthet, amit azonnal tisztességes