Nanolash Lift Kit - forradalmi a szempilla

A hosszú és dús szempillákért folytatott küzdelem jól ismert minden nő számára. Ami viszont a leggyakoribb, hogy a szempillák vékonyak és nincs volumenük, valamint hajlamosak a kihullásra. A műszempillák vagy a hosszú és unalmas szempillaspirál felvitel már nem elég. Így hát megéri nyitottnak lenni az innovatív megoldásokra, mint például a szempilla lifting és laminálás a Nanolash Lift Kit segítségével.

Milyen a szempilla lifting és laminálás hatása?

A szempilla lifting és laminálás leginkább a kozmetikai kezelésekkel köthető össze. Az arc- és test lifting kezelések elsősorban az idő múlásának megállítására szolgálnak. A lifting és laminálás azonban a szemhéjakon is végezhető. Ezt a kezelést manapság már számos szépségszalon kínálja.

A szempilla lifting módszer főként a speciális termékek használatára összpontosít, amely lehetővé teszi a szempillák egy sajátos formáját. Ezen kezelés legfőbb hatásai:

 • tövektől megemelt szempillák;
 • hosszabbnak tűnő szempillák;
 • fokozott szempilla volumen;
 • különleges ívű szempillák.

Manapság már otthon is elvégezhető a szempilla lifting. Csupán annyit kell tennie, hogy kipróbálja a Nanolash Lift Kit-et az otthoni szempilla liftinghez és lamináláshoz.

Szempilla lifting és laminálás otthon - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – mi is ez a termék?

A Nanolash Lift Kit forradalmi a szempilla formázás területén. Ez egy szett, melyet profi szempilla stylistoknak és minden olyan nőnek terveztek, akik a szemkeret tökéletesítéséről álmodnak. A szett három terméket tartalmaz, melyeket a megjelölt sorrendben kell használni, valamint a Lash Lift ragasztót, szilikon rudakat és egyéb szükséges tartozékokat. Érdemes megjegyezni, hogy az összes termék rendkívül hatékony. Egy 0,5 milliliteres tasakban vannak, melyből 10 darabot kap. A ragasztó viszont egy 5 milliliteres tubusban található, és sokáig eltart.

A csomagban használati utasítás is mellékelt. Ezt leírást követve, minden nő maga tökéletesítheti a szempillája megjelenését akár 8 héten át. A kezelés kezdete előtt a szempillákat alaposan meg kell tisztítani. Ezután:

 • válassza el az alsó pillákat a felsőktől, és a ragasztót használva rögzítse a megfelelő méretű rudakat a szemhéjra;
 • helyezze fel a Lift – 1. lépés tasak tartalmát körülbelül 1 milliméterre a szempilla vonalától, és tartsa rajta megközelítőleg 7-10 percig, majd távolítsa el;
 • tegye fel a Fix – 2. lépés tasak tartalmát pontosan ugyanúgy, és szintén tartsa rajta körülbelül 7-10 percig, majd távolítsa el;
 • végül helyezze fel a Keratin Booster – 3. lépés tasak tartalmát és ugyanúgy járjon el, mint az előzőkben.

Ezután, egyszerűen vegye le a rudakat, és élvezze a hosszabb, dúsabb és íveltebb szempillákat.

Biztonságos a Nanolash Lift Kit?

Egy otthoni szempilla lifting számos kérdést felvethet. Általában egy szakember javasolt a művelet elvégzéséhez. Ugyanakkor, a Nanolash szempilla lamináló szett használata biztonságos és egyszerű.

Előnye, hogy a termékek természetes összetevőkből készültek. Tartalmaznak például:

 • kókusz olajat;
 • abesszin olajat;
 • pantenolt;
 • avokádó olajat.

Ezen felül, a formula vitaminokkal gazdagított, mely mélyen táplálja a szempillákat és megakadályozza az esetleges károsodást. Azonnal észrevehető változásokat fog tapasztalni a szempillái állapotában, már az első alkalmazást követően. Nem csak hosszabbnak és dúsabbnak fognak tűnni, de erősebbek és fényesebbek is lesznek.

Szempilla lifting és laminálás otthon – összefoglaló

A Nanolash szettel történő szempilla lifting rendkívül egyszerű. Minden nő el tudja készíteni otthon. Ha vékony szempillákkal küzd, melyek fakónak tűnnek és nem igazán hajlamosak a formázásra, akkor a Nanolash Lift Kit pontosan Önnek készült!

Néhány perc alatt, és egy kis elkötelezettséggel, szempilláit 8 héten át tüneményessé varázsolhatja. A Nanolash Lift Kit egy hatékony termék. Segítségével 10 laminálást is elvégezhet. Egyszerű, gyors és szórakoztató – a szempilla lifting és laminálás ezzel a termékkel mutatós eredményt nyújt, illetve látványosan ápolja is a szempillákat.