A Highlighting Foam Strips innovációt jelent a haj színezésében és melírozásában. A ColorCuts márka által megalkotott csíkok ötvözik napjaink technikai vívmányait és a környezettudatosságot. Ezek a tökéletes segédeszközök a szépségszalonodban nyújtott szolgáltatások színvonalának emeléséhez.

újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

 

ColorCuts csíkjai hajszínezéshez: 

  • ökéletes színezőmestereknek és tanoncoknak egyaránt
  • ellenálló, elegáns és könnyen használható
  • felezd meg a festés időtartamát
  • környezetbarát és biológialilag lebomló 
  • akár 3-szor is mosható mosógépben 
  • féligáttetsző, rugalmas és egyedi 
  • a színezés alatt végig a hajon marad

Ezek a csíkok tökéletes segítséget nyújtanak a melírozáshoz. A legjobb alternatívát kinálják a praktikusnak nem nevezhető alumínium fóliára. Ne pazarold tovább az idődet a lapok mértre vágására és előkészítésére. A ColorCuts polisztirolhab csíkjai nem sértik meg a hajat.  Bár ragasztóanyagot nem tartalmaznak, a haj használat közben így is tökéletesen illeszkednek a szallagokhoz. A festék hatóideje alatt végig a hajon maradnak, nem csúsznak el, a félig áttetsző kialakításának hála a folyamatos ellenőrzés és a kisebb igazítások is megoldhatóak. 

szíező szivacscsíkok

Highlighting Foam Strips – asszisztens a színezésben 

A ColorCuts csíkoknak hála még egy gyakorlatlan fodrász is profi munkát lesz képes kiadni a kezei közül. Ez a páratlan kellék lesz a segítségedre a bámulatos ombre, sombre, baleyage, melír vagy bármilyen más árnyalási technika kivitelezéséhez. A lapok 100%-os kontrolt biztosítanak, így a károsodás kockázata nem lép fel. 

A szemrevaló, színes és praktikus lapok még a hosszabb haj színezéséhez is tökéletesek. Egy csomag 200 darab, 10×30,5cm-es szalagot rejt. A csíkok pillakönnyű, hőálló anyagból készülnek. Ne csak egy élvezetes színezési folyamatról gondoskodj, de a kényelemre sem lesz többé gondod: A különbözú színek segítenek majd megkülönböztetni a frizura készítés során használt, eltérő árnyalatokat.

A szalagok előre ki lettek szabva, és egy használathoz éppen ideális kis dobozba kerültek, így gyorsan és egyszerűen hozzájuk férhetsz. Mondj búcsút a folyamatosan összegyűrődött alumínium lemezeknek. A csíkok szokatlan tapadása és tartóssága segít precíz és egyenletes színezési eredmények elérésében.

Páratlan polisztirolhab csíkok a szalonodba 

A Highlighting Foam Strips mérföldekkel lekörözi az alumíniumfóliát. Ezek az egyedi csíkok úgy lettek kialakítva, hogy a méretük és a rugalmasságuk is megfelelő legyen minden hajhosszúsághoz, ráaádsul az eltávolításuk is leegyszerűsődött. Megelőzik a mechnaikai és hő okozta sérüléseket. A rétegek között a légmozgás is megoldott, a hőt viszont tartják, így fokozva a színező hatékonyságát. A kényelem maximalizálása érdekében a lapok külső felülete hűvös marad. 

A ColorCuts márka környezetbarát! A lapok 80%-ban újrahasznosított anyagokból készültek. Ezek a környezetkímélő, biológiailag lebomló habcsíkok kifejezetten hatékonyak. Használatukat követően akár 3-szor is kimoshatóak mosógépben, így egy csomag 800 alkalomra elegendő. 

Egy csomag az újrafelhasználható színes habcsíkokból, és máris érdekessé tetted a szalonodat, akár új vendégeket is bevonzva általa. Az eljárás időtartama is a felére csökkenhet, ráadásul az eredmény is hibátlan lesz. Szerezd be ezt a fodrászok körében világszerte kedvelt hajformázási kiegészítőt!

Lépj be a hivatalos honlapra – colorcuts.mt

melír csíkok