Nem hiszel abban, hogy 5 perc alatt meg lehet alkotni a tökéletes frizurát? Akkor még biztosan nem hallottál a Nanoil újdonságáról – egy spray-ről -, amely a hétköznapi fésülést és hajformázást puszta élvezetté változtatja. Egy olyan csoda, amelyhez mindössze néhány pillanatra van szükség. Hogyan lehetséges mindez? 

Hajformázó spray a Nanoil-tól

A Nanoil oldalán a “hajformázás” fül alatt nemrégiben három teljesen új termék jelent meg. Ezek könnyed és egyszerűen használható spray-k, amelyeket úgy találtak ki, hogy a frizurakészítés rövidebb, egyszerűbb és hatékonyabb legyen, ráadásul úgy, hogy közben a fürtök is védve maradnak.

Újdonságok:

  • egy Nanoil hővédő spray
  • egy Nanoil volumennövelő spray
  • egy Nanoil kezelhetőséget javító spray

Mindegyik termék elérhető a Nanoil hivatalos webáruházában a nanoil.hu-n. Ez a cikk azonban az előzőekben felsorolt termékek közül csak az egyikre fog összpontosítani.

Nanoil Hair Styling Spray: Kinek készült a termék?

A Nanoil egyik leguniverzálisabb spray-je, amely a problémamentes formázást hivatott elősegíteni. Azok számára lesz igazi társ, akiknek a haja borzas, töredezésre hajlamos és a gubancoldás sem egy egyszerű feladat. Amennyiben neked is problémáid vannak a gyors feltűzéssel vagy a mindennapos formázással, mert a fürtjeid egyszerűen nem engedelmeskednek, illetve a formáját sem tartja meg, akkor a Nanoil Hair Styling Spray a neked való. Létezik jó pár indok arra, miért érdemes egy esélyt adni a terméknek, és ezeket most össze is szedtük.

A haj formázásához és ápolásához 

A lenyűgöző formulája az a tulajdonsága, amely olyan rendkívülivé teszi a Nanoil formázó spray-jét. Az üvegben nem fogsz semmi olyat találni, ami elnehezítené vagy dehidratálná a hajadat, ami sajnálatos módon egészen általános a boltok polcain található termékek esetében. Sokkal inkább olvashatsz a címkén vitaminokról (B5-pro-vitamin különösen) és a könnyed ricinusolajról. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a Nanoil Hair Styling Spray nemcsak, hogy leegyszerűsíti a frizurakészítést, de a formázásra szánt idő is lerövidül, ami azért elég jó érv a mindennapos hajformázás tekintetében. Ráadásul az ápolásáról is gondoskodni fog.

Hogyan működik a Nanoil hajformázó spray?

A formulája többszörösen előnyös formula, amelyet a hihetetlen tulajdonságai miatt a felhasználók nagyra értékelnek. Amennyiben a hajad kezelhetetlen, durva és töredezésre hajlamos, úgy a Nanoil Hair Styling Spray talán jól jöhet, hiszen:

  • fürdés után felgyorsítja a haj száradását
  • kisimítja és ellenállóvá teszi a fürtöket
  • limitálja a borzolódást és a statikusságot
  • lehetővé teszi a gond nélküli fésülködést
  • fényessé és hihetetlenül puhává teszi a hajat
  • növeli a frizura tartósságát

Ennyi mindent ad mindössze egyetlen hajápoló használata! Így nem csoda, ha nem csak a nők, de a fodrászok és a hajspecialisták körében is nagy népszerűségnek örvend.

nanoil hair styling spray

5 perces hajformázás

Mennyi időbe telik a Nanoil Hair Styling Spray segítségével megformázni a hajadat? Mindösszesen 5 percbe, néha akár kevesebbe is. Permetezd rá a fürtjeidre, hogy képes legyél megalkotni a kívánt kinézetet és formát – mindegy, hogy hajszárítót, hajsütővasat vagy kúpvasat használsz. Az összes Nanoil hajspray nagy előnye, hogy száraz és törölközővel leitatott hajon is ugyanolyan jól működnek.

Válaszd a Nanoil Hair Styling Spray-jét és tapasztald meg magad is, hogy milyen otthon pillanatok alatt elkészíteni egy lenyűgöző frizurát!